Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Suceava

View Poll Results: Care Bora vi se pare mai interesanta ????
Bora Suceava 70 57.85%
Bora Kombi Pt.Neamt 51 42.15%
Voters: 121. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-06-08, 20:53   #76
EPoX

Stage 2

EPoX's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Bora vs Bora

hmmm
din cate mi s-a zis bora de neamt era aia combi care defapt era bora de italia da in fine ... mai aia de italia, neamt pardon e hidoasa rau .. da rau tare
EPoX is offline  
Old 12-06-08, 21:00   #77
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Chiar daca sunt din Piatra Neamt votez Bora Suceava. Pe langa tuning, are o anumita eleganta data si de culoarea neagra. Mai misterioasa, mai stilizata, mai de bun gust.

Bora de Neamt: ce cauta pozitii gen Audi si dungi de muscle car? O fi avand vreo 500hp si eu nu stiu? Aiurea!

Last edited by nt98adu; 12-06-08 at 21:04.
nt98adu is offline  
Old 12-06-08, 21:14   #78
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

Ce tuning are Bora de Suceava, niste prelungiri? Si nici alea nu sunt imbinate cum trebuie... Aia de Neamt are bara are kit complet in primul rand nu prelungiri, painting frumos, tapiterie. Aia e tiganie: alb cu dungi rosii? Da masinile vopsite complet in mov stil Pymp aia cum se mai numeste? Suceava ce are: prelungiri, jante, praguri, eleron pe luneta si pe porbagaj si stopurile si atat. Mare branza sa fim seriosi cea de Neamt are pe ea mult mai multa munca si devotament si inspiratie decat cea de Suceava. Si cea de Suceava e frumoasa, simpla, clasica as putea zice dar nu asa interesanta cum e intrebarea poll-ului. Imi cer scuze anticipat daca am deranjat pe cineva!
Old 12-06-08, 21:17   #79
VlaDoY

Stage 2

VlaDoY's Avatar

Cred ca era mai frumos sa va exprimati parerile despre masini intr-un mod mai frumos, fara atatea comentarii care nu isi au rostul, dar din pacate traim in Romania! No Comment!!!
VlaDoY is offline  
Old 12-06-08, 22:58   #80
perjubenny

Stock

neicule....ce'i cu bora asta bicolora din P. Neamt...cu grila aia....? va credeti in NFS?? jante mai mici nu ai gasit?
pe cuvantul meu....nu vad ceva frumos la masina aia....inafara de multitudinea de culori (caroserie + husele scaunelor) care dau impresia de curcubeu....nimic fain )
perjubenny is offline  
Old 12-06-08, 23:00   #81
ByAlin
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Honda]

bora de suceava e frumoasa nimic de zis,dar sincer nu cred ca este o masina facuta pt. competiti tuning.
interesant cred ca ar fii daca sar pune 1 formular dupa care sa facut jurizarea la Tuning Day
eu nu am contestat bora ,am cotestat modul si timpul in care au fost prezente masinile ,modul in care sa facut jurizarea
organizatori au spus 1 si sa intimplat alta
cind am intrbat de ce nu a cistigat o tigra care a fost prezenta simbata acolo ei m-au intrbat pe mine care tigra?

Last edited by Gabi; 12-06-08 at 23:08.
ByAlin is offline  
Old 13-06-08, 01:06   #82
Alex99snj

Stage 1

Alex99snj's Avatar

Degeaba incercati voi sa convingeti lumea ca bora voastra e frumoasa, dar din cate puteti observa doar voi ati votat bora NT, iar restul tarii a votat bora SV .

Ati investit degeaba atatia bani in masina aia,a rezultat o masina de manelisti
Alex99snj is offline  
Old 13-06-08, 01:23   #83
ByAlin

Stage 5

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by perjubenny View Post
neicule....ce'i cu bora asta bicolora din P. Neamt...cu grila aia....? va credeti in NFS?? jante mai mici nu ai gasit?
pe cuvantul meu....nu vad ceva frumos la masina aia....inafara de multitudinea de culori (caroserie + husele scaunelor) care dau impresia de curcubeu....nimic fain )
jantele sunt pe 16,iar husele sunt defapt tapiterie ,asa ca daca nu sti ceva sigur mai bine taci
ByAlin is offline  
Old 13-06-08, 01:34   #84
ByAlin

Stage 5

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Alex99snj View Post
Degeaba incercati voi sa convingeti lumea ca bora voastra e frumoasa, dar din cate puteti observa doar voi ati votat bora NT, iar restul tarii a votat bora SV .

Ati investit degeaba atatia bani in masina aia,a rezultat o masina de manelisti
si celalta cei ? ....de muzica populara
ByAlin is offline  
Old 13-06-08, 01:34   #85
duxter

Stage 3

duxter's Avatar

Bora sv....in aia de neamt nu m-as urca decat cu o punga pe cap
duxter is offline  
Old 13-06-08, 01:46   #86
ByAlin

Stage 5

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by golf II View Post
Bora Pt Neamt
de ce ai ales tocmai tu pozele pt. bora din Piatra?
trebuia sa pui poze di acelasi unghi eventual aceiasi locatie,eu nui vad spatele]+laterala compet
ByAlin is offline  
Old 13-06-08, 01:51   #87
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Acum asta e problema ? Că nu se vede spatele/laterala la Bora ? Ce motiv e nene ăsta ? După ce topicu' mai avea puţin şi făcea 24 ore de la deschidere, te-ai trezit că nu se vede toba de eşapament !

Motivele astea sunt penibile !
Old 13-06-08, 01:53   #88
duxter

Stage 3

duxter's Avatar

Nu....bora aia e penibila...a stricat omu masina....mai bine o lasa stock ca era mult mai furmoasa. Da e buna si asa...poate o vinde lui Liviu Guta
523i e39 Modded[My Car]
duxter is offline  
Old 13-06-08, 01:55   #89
ByAlin

Stage 5

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by golf II View Post
1.problema cu bora o sa o rezolve membrii forumului...
sa iti explic si ce inseamna Japan Style: nu e vorba de prelungirea bara fata... e vorba de bandoul de pe bara... si la oglinzi : Japana style inseamna k are ambele oglinzi mici... din cate stiu eu se poate doar oglinzi simetrice mari sau oglinzi stanga mare dreapta mica(asta din fabrica)...

Imi cer scuze pt proprietarul masinii din neamt... stiu k aici e vorba de altcineva... si sa nu se supere nici fritz... stiu k sunteti prieteni cu el...

2.premiul la muzica... dak omul s-a suparat si a plecat ce pot sa ii fac eu ??? sa il premiez ??? nu cred k investitia in muzica a facut-o pt Suceava... cred k e facut-o pt el...o sa mai participe la alte competitii si o sa vedem premiile...
pune si mie o poza cu o masina japoneza care are bandou cu lucas-uri
oglinzile le gasesti de cumparat mici sau mari pe original(intra intr-un magazin HELA din germania si ai sa te convingi)
golfu a fost pregatit special pt.Suceava
ByAlin is offline  
Old 13-06-08, 01:58   #90
ByAlin

Stage 5

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
Acum asta e problema ? Că nu se vede spatele/laterala la Bora ? Ce motiv e nene ăsta ? După ce topicu' mai avea puţin şi făcea 24 ore de la deschidere, te-ai trezit că nu se vede toba de eşapament !

Motivele astea sunt penibile !
pai daca vezi numai fata ,te intrebi ce dracu cauta dungile alea pe capota?
ByAlin is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -