|
View Poll Results: Care Bora vi se pare mai interesanta ????
|
|
Bora Suceava
|

|
70 |
57.85% |
|
Bora Kombi Pt.Neamt
|

|
51 |
42.15% |
12-06-08, 14:06
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI] [Opel]
|
Re: Bora vs Bora
Fratilor! Aveti o problema voi ...
|
|
|
12-06-08, 14:08
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by Khristy
si cum vrei sa clarifici treaba aici ???
bora de la piatra era de n ori mai reusita dekt cea de la suceava , mai multi bani investiti , mai multe repere de tuning !!!
|
de acord cu Khristy... 
|
|
|
12-06-08, 14:10
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
mai multe repere de tuning nu inseamna .. neaprat mai bune ..
|
|
|
12-06-08, 14:17
|
|
Stock
|
Sunt frumoase ambele la cea din NT iti fug oki din prima ,numaI ca nu are finetze este putin exagerata in sensul de ati personaliza masina,eu unul sa am o asemenea masina nu m-as putea folosi de ea numai la o faleza de Duminica.
Iar cea din SV are toate calitatile in ea ,nu am ce sa comentez de ea!!!
|
|
|
12-06-08, 14:31
|
|
|
Chevrolet Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Bora din Suceava, fara discutii. O masina facuta cu bun-gust, nu cu leduri sau mai multe culori care sa atraga atentia. Nu am ales subiectiv, doar ca sa aleg Suceava vs. Neamt. Bora din Neamt, daca nu ar fi avut acel spoiler fata si acele dungi pe capota, ar fi aratat mai bine. Cu, culorile de pe laterala nu am nimic de obiectat. Daca ar avea si alte jante, in ton cu masina, si s-ar renunta la cele 2 dungi si un spoiler fata mai potrivit, masina ar arata mai bine. Ca sa vedeti ca nu am votat subiectiv, mi-am si explicat votul. Numai bine.
|
|
|
12-06-08, 14:34
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE] [LANCIA]
|
Si dati-mi voie sa spun ceva: DA, Bora de NT atrage atentia mai repede decat cealalta, DAR omu cand vede ca de fapt paintul de i-a atras atentia e DOAR un VW BORA BREAK- Family - Estate... se uita in alta parte....( poate omu se astepta la un BMW M5 cu paintul ala, sau mai stiu eu, ceva care sa merite... nu VW Bora 1.9TDI ( scuze, nu stiu ce motor e, banui ca e 1.9tdi)- comparativ cu un M ).
Repet este pur exeplificativa comparatia cu BMW.

`93 Lancia Thema 2.0i 16V TURBO LX 148kw
Objects in the mirror no longer matter.
|
|
|
12-06-08, 14:38
|
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
pai ...fratilor ...hai sa incepem sa facem tuning numai pe BMW-uri , Mercedes-uri sau mai stiu yo ce masina ! ...da ce are VW-ul ?....nu e masina ....sau ce ? .... daca ai VW Bora Break ...nu poti s-o tunezi ???
PS: Fiecare isi tuneaza masina dupa cum ii ....nu dupa cum ii place vecinului de la 2 k de exemplu !
Last edited by stefan_88; 12-06-08 at 14:42.
|
|
|
12-06-08, 14:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
vot pt bora piatra neamt
|
|
|
12-06-08, 14:44
|
|
 Stage 5
|
cateva chestiuni:
1. am vazut ambele masini "live".
2. aprecierea mea este subiectiva, asa cum este fiecare apreciere individuala, bazandu-se pe propriile criterii si valori.
3. suma aprecierilor individuale creeaza rezultatul pe care il putem considera a fi relativ obiectiv, ca tendinta generala.
4. din cate am vazut de aici, piatra neamt voteaza cu piatra neamt si suceava cu suceava, "normal", cum zice un coleg mai sus.
parerea mea:
bora din piatra > este deosebita dar pare neterminata si incompleta
bora din suceava > ca aparitie arata bine per ansamblu dar nu iese in evidenta prin ceva anume
votul meu merge la bora din suceava pentru ca prefer un look curat si mai putin tipator
pentru ceilalti "votanti" >>> ar fi bine sa va si argumentati votul
|
|
|
12-06-08, 14:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Cate BORA BREAK ati vazut tunate? Sincer acum ..cate break-uri ati vaz la 4 Tuning Days? Este altceva ...este tuning frate!
|
|
|
12-06-08, 14:46
|
|
|
FOTO Member
 Stage 5
Member of: [4Rally] [FOTO]
|
Bora Suceava, cea de Piatra da a kitch. Presupun ca si la ea a fost mult munca, bani investiti, dar cand pui prea multe pe ea inevitabil dai in kitch...
|
|
|
12-06-08, 14:50
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Cate BORA BREAK ati vazut tunate? Sincer acum ..cate break-uri ati vaz la 4 Tuning Days? Este altceva ...este tuning frate!
|
Este irelevantă īntrebarea ta şi... amuzantă īn acelaşi timp.
Nu cunosc suceveni, nu cunosc nemţeni, n-am văzut maşinile īn realitate, ci doar am votat acele poze puse pe prima pagină.
Şi ca lămurire la prima ta īntrebare... mai există o Bora break īn Bucureşti pe care dacă am pune-o lāngă a voastră, fără supărare, ar ieşi triumfătoare din "duel".
Ali: te agăţi de un fir de aţă şi īncerci să convingi lumea că Bora voastră e cea mai cea, da' ar trebui să vezi că e foarte clar, fiecare votează ce-i place, nu ce susţineţi voi că-i frumos !
|
12-06-08, 14:50
|
|
 Stage 5
|
CE este prea mult pe ea? explica? ca nici manere nu are pe spate
|
|
|
12-06-08, 14:53
|
|
 Stage 5
|
GABi imi pare rau ca tre sa iti spun ...dar io m-am legat de altceva dar nici macar tu nu poti sa vezi ideea!!!! IMI PARE RAU CA S-A AJUNS AICI ...SA SE STEARGA POSTURI SI ALTE FAZE DE GENU ASTA ...BAIETII AU FOST ACOLO ...S-A SPUS CE S-A SPUS ...ASTA ESTE!!! Eu doar imi sustin oamenii pe care i-am trimis la un Show de tuning nu la tiganeala pe fata!!! Dar voi asta nu intelegeti ...
|
|
|
12-06-08, 14:53
|
|
Stock
|
Bora Suceava !!! facuta cu stil
|
|