Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Suceava

View Poll Results: Care Bora vi se pare mai interesanta ????
Bora Suceava 70 57.85%
Bora Kombi Pt.Neamt 51 42.15%
Voters: 121. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-06-08, 14:40   #106
razvan1515

Stage 5

razvan1515's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Bora vs Bora

Quote:
Originally Posted by KAmikazee2005 View Post
ma sincer.. deja s-a ajuns prea prea departe...
1. SUCEAVA E IN BUCOVINA
2. Bora din PN ar fi aratat mult mai bine fara acele dungi
3. votez bora din SV nu ca sunt din sv ci pt faptul ca e mult mai clean fara dungi aiurea
4. nu conteaza banii bagati intr-o masina.. conteaza rezultatul final.. ca poti baga 10000euro si sa iasa kitchu kitchului..

idem....
razvan1515 is offline  
Old 13-06-08, 15:10   #107
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

Am observat ca multi care sustin bora din suceava nici macar nu au 18, au 5 posturi acolo si nu au nici o treaba cu realitatea si plus ca ataca pe ceilalti membrii ai forumului. Pe mine unul ma inerveaza toti cateii astia care se baga in seama si care nici nu au curajul sa-si afiseze varsta si ataca crezand ca se impun pe forum cand de fapt ei nu au nici o treaba cu nimic dapai sa mai vorbim de permis de conducere. Din copii astia care au tot comentat are vreo-unul masina? A incercat macar sa o modifice, sa se chinuie un pic cu ea catusi de cat? Cei care au facut treaba asta si-au spus punctul de vedere mult mai respectuos si mai frumos indiferent de vot nu ceva de genu "de ce va agitati atata ca nu are nici o treaba bora de neamt..."! Lasati-o fratilor jos si nu va bagati aiurea in seama! Inca o data imi cer scuze de eventualul disconfort creat celor implicati in discutie!
Old 13-06-08, 15:16   #108
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Am īnchis topicu' pentru că şi-a īndeplinit scopu'. Īmi pare rău totuşi că nu s-a facut chestionar public, să se vadă cine, ce a votat.

- Copyright 2026 4Tuning -