14-03-11, 22:11
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: Intrecerile automobilistice din Oradea, inainte de 1990
Grigoras nu mai e printre noi, a murit in '99. Daca te referi la incidentul cu Easterul intrat in casa de pe Sucevei, era vorba despre Hirschvogel. Din fericire, dansul mai traieste si mai mult, periodic revine in tara deci de acolo se mai pot "fura" niste informatii. Pe de alta parte, am formulat azi o adresa / solicitare oficiala adresata A.C.R - Filiala Bihor. Maine merg sa o inregistrez.
|
|
|
14-03-11, 23:07
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Hirschvogel a intrat in casa de pe Sucevei , si daca nu ma insel prea mult tot pe Sucevei , in aceeasi cursa a avut loc si accidentul lui Preoteasa , accident in urma caruia acesta a decedat....59 FIF vezi ce poti afla de la ACR despre pilotii oradeni de la turisme si Easter-e si imi spui si mie , trebuie sa fie ceva prin arhiva lor si despre unchiul meu . Cat despre Nabosny , mi se pare ca era tot la A.S.Motorul Oradea ca si unchiul meu si Kulpinsky . Bafta !
|
|
|
15-03-11, 16:27
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Deci... La A.C.R Bihor este un domn de treaba (D-l. Boros) care se pare ca intelege fenomenul si vrea sa ne si sprijine (lucreaza in cadrul A.C.R din 1974 ) . Saptamana viitoare merg la el dupa documentatie si informatii (ne-a promis ca ne da orice gaseste in arhiva). Acelasi domn Boros ne-a mai furnizat azi doua informatii inedite: se confirma varianta celor 4 Eastere si a Daciei de grupa C, pilotii Easter-elor fiind Kulpinski, Nabosnyi, Barna Ocsi si un al patrulea alergator pe care D-l. Boros il retine doar dupa porecla - "Kolbasz - Carnat" . Asa ca azi a fost o zi prolifica. Revin cand am informatii suplimentare.
|
|
|
15-03-11, 21:58
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Cel de la Grupa C este Niculae Eugen .
|
|
|
16-03-11, 01:14
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
FIF, te cinstesc cu ce vrei tu si VT gratis si de toate daca ma duci cu tine
|
|
|
16-03-11, 17:39
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Nici o problema, te anunt cand merg. Mai arunca un ochi si pe celalalt topic ca au aparut informatii mai multe despre Oradea .
|
|
|
16-03-11, 20:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BH 59 FIF
Nici o problema, te anunt cand merg. Mai arunca un ochi si pe celalalt topic ca au aparut informatii mai multe despre Oradea .
|
pe care topic ca si eu vreau sa vad
|
|
|
16-03-11, 20:24
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
|
|
|
16-03-11, 20:25
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Cand au inceput circuitele in Romania Asta e topic-ul.....
|
|
|
|
|