mai baieti!!!daca tot zicc de inovatii si noutati eu sunt persoana care ma tot gandesc ce pisici mai pot schimba modifica si proiecta
.......dupa cum stiti am un golf gti negru...acesta a trecut foarte discret la mici modificari...in prima faza va arat panourile de usi care consta din doua buc. de mdf de 16 suprapuse 4 inele din mdf un pic modelate niste spuma si imbracate cu un material discret de culoare neagra
am izolat usa interioara cu dynamat am montat un component sistem alcatuit din 2 medii si un tweter despartite de un crossower (este vorba de sistemul pe o singura usa)
....
ce va mai urma la aceasta masina???izolatia cu dynamat pentru rigidizarea tablariei este doar pe usile de fata va urma in cateva zile total bitumata
recablata cu 2 sau 3 trasee de cablaj O avg(sectiune de 50mm)2 acumulatoare de 90 A/H-3500 ground zero,21 amplificator ptr medii (usi fata) 1 amplificator de 6000 w rms tot ground zero si un bas care la ora actuala este cel mai cotat si nr 1 in car hifi revista de specialitate din germania plutonium subwofeer 5000 w rms...problema la sound mi-o fac de alternator dar sper sa se rezolve in final si acesta mica buba
cam atat despre muzica
va arat si o mica poza doar e murdara ca acum am scos-o de la vopsitorie si e toata de praf in interior