Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
acuma ca zozo mai exagereaza e una...noi suntem obisnuiti in oradea;
|
Adica exagerati cu totii ??? Nasol ...
Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO
uitativa la honda nsx senna,si vedeti cati cai are cu cip stage 5 si kit turbo,io nu mai are rost sami bat gura degeaba
a sosit si sigla clubului.
|
A existat asha ceva ? Probabil modificata grav de o firma anume si nu din Romania ca la noi nu exista asha ceva , si acele modificari au costat peste 90.000 Euro ( adica inca 1 data valoarea masinii noi !) - Alt bloc motor , alte pistoane (forjate), kit BI-TURBO ( ca e V6 , nu e In-Line !) , alta electronica , alt sasiu , alta chiuloasa , alte injectoare .. intr-un cuvant ALTA MASINA ... Dar aceasta ALTA MASINA NU EXISTA ! Ptr ca nu a modificat nimeni un NSX pana la stadiul asta ... TOKIO DRIFT = Recomanadt copiilor intre 12-16 ani ! ca masinile din film doar caroseria modificata ce este de ele ... in rest spoiala pe la motor si efecte speciale ...la fel ca in FaF si 2F2F ...
Quote:
deci :este kit special ptr nsx la 1700 de dolari,si este si stage 5,ca doar nu leam visat,mia zis proprietarul care a cumparato din MONTE CARLO
|
Kit special de NSX doar 1700 DOLARi ... inseamna ca sub capota are motor de OPEL ? Ca la Opel este kitul de turbo fara pistoane forjate 1700 DOLARI !
Stage 5 ??? NEVER HEARD ABOUT IT !!!
EXISTA MAXIM STAGE 3,5 + .. atat !!! Si asta la masinile cu TURBO ... nu la aspiratoare !!!
A .... si Stage 3,5+ ptr Opel este doar 19.000 Euro ... cum costa la un NSX doar 1700 Dolari sa moara Bunica lu Frankfurt daca inteleg ?
Cred ca o sa imi cumpar vreo 3 bucatzi sa am si de rezerva ca prea sunt ieftine piesele de tuning la astea !!!
Cine a cumparat-o din Monte Carlo ??? Fa niste intrebari prin Timisoara , la patronul de la SUBARU ... a fost a lui ... !
In Cta de masina asta a facut ceva spectacol cand i-au zburat rotile de pe spate in centrul orasului intr-un accident ... si punte indoita , si mai stiu eu ce de a venit platforma si a luat-o ...
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
bei zozo!!!!la papagali astia sa vorbeasca si tu demonstreaza ca de obicei!!!!gura si baga mare!!!
|
Daca vorbesti acelashi limbaj cu D-M-X inseamna ca si tu esti papagal ...
Fara suparare dar nu e frumos ceea ce ai spus !
Quote:
marele NSX a lipsit ca nici acuma nu mia venit cureaua de distributie din pacate
|
Daca cureaua de distributie nu a venit nici pana acum ... cum de a venit Kitul de turbo si Stage 5 asha de repede ???
Personal , eu lucrez la un motor din Martie ... si nici pana acum nu l-am terminat ... ptr ca vreau sa il fac cum trebuie si cei care ma cunosc stiu ce vorbesc ... si nu e o marca jmekera... si pana acum investitia s-a ridicat cam la valoarea masinii Second-hand ... !!!