daflyer_oradea... Ti-am citit acum post-ul. Facand parte din echipa 4tuning ma asteptam la MULT mai mult de la tine. Vorbesti in necunostinta de cauza si induci lumea in eroare. Inteleg ca esti oradean si sustii echipa, dar fii IMPARTIAL si OBIECTIV!! Evenimentul si revista se datoreaza eforturilor 4tuning, din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. Vantage Media a participat pe partea de promovare media. Meritul principal este a celor care au venit, au participat si au tras tare ca acest eveniment sa devina o realitate. Nu ma asteptam la o parere atat de eronata din partea ta. Ai telefoane daca nu vrei sa intrebi personal unul din membrii echipei despre ce este vorba. Dar ai preferat sa te hazardezi in afirmatii care denatureaza adevarul. Si nu ai nici o scuza pentru asta.
Votul la categorii nu a depins de 4tuning, asa cum spune si Gabi. Incercati sa intelegeti asta. Daca ati fi plecat fara cupe acasa as fi inteles. Lumea a respectat si apreciat efortul vostru, pe buna dreptate. Ce nu e bine pana aici? Ati plecat inclusiv cu premiul 4tuning. daflyer_oradea... Nici asta nu iti spune nimic? Au fost scapari la jurizare si nu numai, dar nu au depins de echipa 4tuning. Acum stim ce trebuie schimat si data viitoare va fi mult mai bine fiindca voi, cei care ati participat, ne sesizati neregulile. Acesta e ajutorul de care avem nevoie!
Unii au optat sa nu participe de data asta la db Drag, Altii au preferat sa stea sa lucreze la sisteme pentru etapa viitoare. Asta este, va fi mai bine. Dar nu asta este esential. Unii vin pentru placere si performanta, nu pentru numar. Cred ca e de apreciat asta.
Referitor la problemele organizatorice, ni le asumam fara doar si poate, chiar daca nu au depins de noi. Regulile contractuale cu Prisma (indiscutabile din pacate) ne-au lasat si pe NOI, echipa 4tuning, fara curent in sala. Si noi am strans echipamente pe intuneric, la lumina farurilor. Si noi am ramas cu acumulatori descarcati peste noapte fiindca sursele nu aveau curent. NU e vorba de sabotaj sau de reavointa. Am avut si noi parte de aceleasi reguli. Si nu numai noi. Ar fi frumos daca ati reusi sa vedeti partile bune si daca am reusi sa intelegem ca a fost cu adevarat o premiera in Romania, lucru de care trebuie sa fiti si voi mandri. E si meritul vostru, a tuturor. Data viitoare vom face mai bine!
daflyer_oradea... Cat despre premiere, tot ca membru al echipei 4tuning trebuia sa stii ca aceasta trebuia sa aiba loc inainte de concertul Mafia. Baietii s-au grabit spre alta locatie si a trebuit sa modificam pe loc tot progamul. Dupa concert unii nu mai aveau voce si putere sa stea in picioare, dupa 4-5 ore dormite in 3-4 zile. Imi pare rau ca "obiectivul" tau nu a surprins si aceste aspecte. As fi vrut sa-ti spun aceste lucruri in privat, dar textul de mai sus nu te scuza si te priveaza de acest efort. Cred ca ar trebui sa te pui la punct cu detaliile inainte sa mai emiti o parere publica pe aici.
4tuning inseamna comunitatea de tuning din Romania. Asta va include si pe voi, cu un loc fruntas in momentul asta. Oradea, inca o data felicitari! Nu aveti nevoie de ganduri negre. Aveti ce arata si asta e mai presus de orice discutie! Bafta mare in continuare!