Cateva recomandari din experienta personala:
- Spalatorie : Alfa (Cal.Timisorii aproape de iesire din Arad, este in curte la un hotel galben vis-a-vis de un auto-schrott, sunt de departe cei mai buni la care am fost in Arad, spalatorie complet automata cu prespalare / uscare / curatare interior manuala, spalatoria este de asemenea in interior si iarna masinile se spala cu apa calda)
- Tabla + Vopsit: Cipri (profi dar scump si are mult de lucru, locatie - langa Autowash la podul Micalaca) sau Service Opel pe cal Timisorii, acolo gasiti pe Tarnatchi Ludovic/Ewald
- Vulcanizare + Reparat jenti : Jancsi bacsi
- atent, curat, super profi, nu te rupe la buzunar si e rapid, singurul loc in care mi-au fost stranse prezoanele cu cheie manometrica (problema e ca nu imi amintesc exact adresa, e in zona Alfa cred la Oituz colt cu Dorobantilor, este ceva stadion de fotbal langa.
Cat despre mecanici / electricieni, sfatuiesc pe toata lumea sa isi gaseasca un mecanic personal, la fel ca si dentistu sau avocatu la care apelezi, cineva pe care sa cunosti, sa ai incredere si mai ales sa stii cate parale face si unde il lasi sa bage ghiara. De problemele mele cu masina se ocupa cineva din familie asa ca nu pot sa il recomand mai ales ca face asta doar din pasiunea pentru masini
In orice caz, daca aveti probleme foarte serioase in special la motoare imi puteti lasa un pm aici pe forum sau pe YM si luam legatura.
Vreau sa subliniez ca nu doresc sa fac reclama nici unei firme, toate cele mentionate mai sus sunt din proprie experienta si le recomand cu incredere.