Vreau sa imi spun si eu parerea, intamplarea si reclamatia despre o firma de inchirieri din arad;
sper ca postez unde trebuie
este vorba de AS rent a car -
www.rentacararad.ro cu sediul la gara, se ocupa si cu telefoane, (cred) cu care am avut neplacerea de a colabora
nu vreau sa insir multe sa va plictisesc, ideea e ca am vb cu patronul despre inchirierea unuei camionete, la telefon se stabileste una, cand platesti defapt este alta treaba etc.....
Am avut nevoie de masina de la ora zece seara, pana a 2 seara , sau pt 2zile, nestiind 100% unde trebuie sa plec
platesc avans, garantie bla bla (80euro pe zi era)
in ziua in care trebuia sa merg dupa masina, ma suna, ca imi da masina mai repede, la ora 6, ca seara nu poate sa imi dea cheile,
bun nici o problema, dar specific, ca eu pana la 10 seara nu ma folosesc de ea, cand plec cu ea din tara.
a 2zi seara, pe la 9 il sun (ieri sambata 24 oct 2009) ca am intrat in tara si il intreb daca ii duc masina si unde etc...
imi spune nu mi-o aduce, ca plec la timisoara nu are timp etc...
Fiind aceste lucruri clarificate, astazi de dimineata, cu noaptea in cap, obosit de pe drum, ma trezesc merg sa spal masina...sa nu intarzii, sa duc masina la om curata ca asa mi s-a spus.
Cand duc masina, SURPRIZA, trebuie sa platesc 2 zile, nu una.
ca am tinut masina, de vineri de la 5 pana duminica la 10 dimineata
Cand defapt, eu m-am folosit de ea 23 de ore, si am sunat aseara sa o duc inapoi….
Nu ma dereanjaza banii, cei 80 euro, ci neseriozitatea.
Si faptul ca am vb cu el ieri seara, si putea sa imi spuna, ca oricum trebuie sa platesc 2 zile, nu sa ma trezesc ca prostu dimineata, sa spal masina etc etc....
Ma trezeam mai tarziu, mergeam la spalatorie odihnit, nu stresat, contra timp....
Este prima oara cand inchiriez o masina de la o firma de inchirieri si va ramane ultima oara
Deci apelati cu "incredere" la aceasta firma.