Quote:
Originally Posted by Maniak22
Ms mult. Am sa ii dau luni un telefon sa incerc
|
Va sugerez sa nu mergeti la ''electricienii'' de pe Elena Ghiba Birta, strada cu Spitalul Municipal fiindca am luat o mare teapa la ei.
Mi-au fost recomandati cu incredere de la electricienii de pe strada Padurii care nici un electromotor nu sunt in stare sa repare si sa te tina mai mult de 2-3 luni.
In fine. Am ajuns la cei de pe Elena Ghiba Birta sa imi monteze un volan cu comenzi. Tin sa precizez ca si volanul vechi avea aceleasi comenzi si am recurs la ''profesionisti'' sa mil monteze pentru ca nu aveam torx si nu vroiam sa stric ceva ca sa nu il aliniez bine dupa ce il dau jos pe cel vechi.
Evident mi-au spus ca volanul vechi e stricat si ca am si un fir/banda rupta undeva sub volan. Am zis ok si am zis daca tot am venit macar sa imi scoata erorile de la stopurile de facelift cu led ce le-am montat in locul celor nonfacelift. Mi-a facut piticu blond treaba si mi-a si cerut 80 de lei. I-am platit cu totul ca nu merita nici un 50 de lei dar am zis hai sa fie. Am mers 100 de metrii cu masina si mi-au aparut din nou erorile in bord. Am mers inapoi si evident ca nu mi-a mai putut scoate erorile cu pretextul ca noile stopuri cumparate noi noute sunt ruginite la contacte
![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
. Evident nu erau si dupa ceva scandal tot nu mi-a dat banii inapoi.
Pe urma am fost la un prieten si in 10 min mi-a montat volanul si merg perfect comenzile pe el. La stopuri trebuiau 2 fire puse in alta pozitie, operatiune ce a durat tot 10 min.
Blondu pitic m-a tinut 3 ore la el si nu mi-a facut nimic la masina si m-a furat si cu banii.
Nu am vrut sa fac rau nimanui doar am vrut sa va dau un sfat. Va salut