Ramona imi pare rau ca sunt asa nepasatori unii oameni cum is cativa angajati de ai tai....
Partea 1: Miam cumparat xenon de la tine , am platit si manopera pt montat,leo montat.(nush daca bine).
Partea 2: am venit inapoi ca nu mi se aprindea un bec (din cauza balastului sau ce o fi , care lo schimbat pana la urma cu unul care nu era nou ).
Partea 3: am venit inapoi fiindca trepida lumina foarte urat si se mai intrerupea si am zis fa cumva sa fie bine ca ma duc la mare si nu am chef sa raman fara lumine.
4. Am fost la mare , pe drum mi so stins de vreo 20- 30 ori farurile si am condus pe timp de noapte ... (bine ca nu am facut accident ,am dat faza lunga sasi revina farurile)
5. Am cautat in concediul meu frumos electrician. ( a luat instalatia jos si mia pus becurile normale sa fiu sigur.
6.Am fost vineri la voi ....angajatul a spus vino mai tarziu ca nush unde e sorin ,si sorin stii unde era ? lam vazut acolo chiar cand am dat sa plec.
7.Nu am mai venit inapoi ci mam dus astazi la electricienii aia din spate la tine si miam cheltuit banii fiindca nu la ei am pus-o si "garantia" cica e la tine.
asa ca Faina Garantie