ceau la voi.in 24 dau examen pt.scoala de soferi si dak il iau bem?
ceau! frumos loganu! sa il stapanesti sanatos!
ai grija ca daca iei permisu si vrei sa dai la totzi de baut, sar putea sa dai faliment
oricum bafta la examen!
hei lume m-am vb cu evo si cu luck sa facem o int in seara asta, mergem la un suc, cva. deci care vrei sa veniti...la 22:00 ne int la bloc la EVO, adresa o aflati voi care nu stiti si vreti sa veniti.CEAO!
ceau! frumos loganu! sa il stapanesti sanatos!
ai grija ca daca iei permisu si vrei sa dai la totzi de baut, sar putea sa dai faliment
oricum bafta la examen!
mersi fain si cu treaba cu bautu mai vedem noi..da de `plimbat` am sa ma plimb cu ea prin oras asta ii 100%...k acuma doar aci la tara pot de 2 ani fara carnet... era sa ma `prinda` politia...defapt n-or stiut k nu am carnet
a iesit fain loganul doar ca....nu trebuia inainte sa te gandesti la arcuri si dupa aia sa faci body kitu? asa s-ar putea sa raschetezi orasu daca o lasi si mai jos:P
a iesit fain loganul doar ca....nu trebuia inainte sa te gandesti la arcuri si dupa aia sa faci body kitu? asa s-ar putea sa raschetezi orasu daca o lasi si mai jos:P
ai dreptate....nu cred k o las mai jos da oricum ii schimb suspensia k e cam moale...stii cum zic?o fac sa fie mai rigida...sa stea bine in curbe
ar fi o idee sa pun tobele pe mijloc...ma mai gandesc..mersi de sfat. si da..Primul lucru e sa-i pun niste jenti cromate si dupa aceea o sa mai urmeze multe altele..oricum la expozitii sper sa fiu prezent si la liniute
Frumos kitul exterior. La interior nu umbli?Poti incepe cu bordul..
cat ar costa bordul asta?ii cu plasma cumva? am mai vazut da era ceva de gen albastru deschis si ziua Alb gen racing...sunt 2 modele ce este pt.logan? mersi oricum pentru sfat si am sa fac si la interior cate ceva...
super cool bordul si merita 170 ron..ai tu de vanzare?sau stii pe cineva?si de montat stii ceva?? btw. frumos si eleronu si buna idee cu portbagaj clean. dak am banu ,iau io legatura cu tine si vb. 1-oara ceva jenti tre sa-mi iau si aia costa ...