Sal fratzilor.....am revenit shi yo pe forum....ca nu am mai intrat de mult....la capitolul mashina nu ma laud cu prea multe....doar cu o Dacie dar daca imi iasa pasentzele o sa va uimeasca urmatorul tunning care i-l voi face.E facuta de mine si pana acuma....dar mai urmeaza o tura.
Me again ....mi-am schimbat jentile de pe mashina dar am 4 genti de 2 feluri acuma...si m-ar interesa inca 2 ca si cele de pe spate Steffan Cup8 dimensiuni 8jx14"....am auzit ca mai are 2 bucati unu` cu un ursuletz care e parcat de multe ori pe la Intim....daca cineva il cunoaste....poate ma ajuta si pe mine cu un nr de tel de-al respectivului.Ms anticipat
La exterior inca nu ma apuc....mi-am cumparat arcuri H&R si sper ca maine sa le si primesc, jantele sper sa ajunga pe weekendul viitor si mai niste gume trebuie sa imi iau dupa care urmeaza multe chestii pe la motor...
speram sa ajunga dacia asta o dacie logan frumoasa si facuta cu gust in arad, nu ca cele de la taxi , cu enspe mi de actibile pe ele si 100 de leduri . bafta incontinuare dany sa ai nu i-ar sta rau cu niste suspensi sport,si porbgajul clean,niste stopuri cu leduri,faruri cu angel eyrs si xenoae, deja ne intindem.
speram sa ajunga dacia asta o dacie logan frumoasa si facuta cu gust in arad, nu ca cele de la taxi , cu enspe mi de actibile pe ele si 100 de leduri . bafta incontinuare dany sa ai nu i-ar sta rau cu niste suspensi sport,si porbgajul clean,niste stopuri cu leduri,faruri cu angel eyrs si xenoae, deja ne intindem.
In loc de "nu ca cele de la taxi " trebuia sa spui "nu ca unele de la taxi", deh, fiecare padure are si uscaturi, numai ca padurea taximetristilor are ceva mai multe decit ar trebui.