ahahahaha ala cu tico..inuman...are lipite o gramada de cacaturi, stickere, potcoave ) in seara de revelion eram in spate la teatru la un local si l`am vazut de vreo 6 ori cum facea ture in jur la teatru. cand sa plec..am vazut ca tot se oprea in statia de taxi si intreba tipe daca nu vor sa mearga cu el...cred ca neonu ala ii fermecat ))
Scuze de offtopic, dar sa nu va mai luati de saracul om ca el nu are nici o vina.
O fi vazut poza asta, si a avut de unde sa se inspire.
pai fiecare cu ce ii place , dar pacat ca nu mai gasesc o poza , peste tot, caroserie, oglinzi, toba, genti, tot inclusiv in interior pe scaune, bord, tavan mocheta, schimbator, volan, pana si ultimu cm patrat care se vedea avea lipite actibilde din alea ca din gumele de mestecat ieftine, dar vb de de mii de actibilde probabil, si asta doar ca o paranteza , scuze ca vam facut doar curiosi si nu am poza cu masina actibild,
dar eu sunt curios cam ce a pus lumea pe masina si dupa aceea a regretat sau dorea altceva, inclusiv regrete intre firmele optate la diversele accesorii
ma abat acum un pic de la subiect
Nu stiu daca ati vazut a aparut in oras o broscuta albastra reconditionata in totalitate
Nu sunt un fan foarte mare pt broscari dar ce a facut acel om cu masinuta aceea este incredibil, masina arata mai mult decat impecabil, nota 10 cu * !!!
ma abat acum un pic de la subiect
Nu stiu daca ati vazut a aparut in oras o broscuta albastra reconditionata in totalitate
Nu sunt un fan foarte mare pt broscari dar ce a facut acel om cu masinuta aceea este incredibil, masina arata mai mult decat impecabil, nota 10 cu * !!!
e frumoasa tare poza de la avata,nu prea imi place culoare la angel's,"Blue" shet
lam vazut si eu astazi, deci omul acela este dea dreptul fantastic, nu puteam sa cred ca e cineva capabil sa faca asa ceva si totusi ..
frumoasa vechitura...
pt mine masinile astea vechi au ceva mai aparte, imi plac foarte mult cum se pot modifica, mai mult decat japonezele stil nfs sau europenele specifice cu tuning foarte subtil
a auzit careva de LOG Tuning din timisoara? asta e site-ul lor http://www.jom.ro/index.php se pare ca is parteneri JOM ... vreau sa`mi comand ceva si vreau sa stiu daca sunt baieti seriosi :P
a auzit careva de LOG Tuning din timisoara? asta e site-ul lor http://www.jom.ro/index.php se pare ca is parteneri JOM ... vreau sa`mi comand ceva si vreau sa stiu daca sunt baieti seriosi :P
da eu ii cunosc ...si tot ce pot s aspun e ca sunt de treaba si tii recomand cu incredere