Daca ai putin orgoliu prima data umbli la performante ca altfel te trezesti ca ti-o furi prin trafic de la io stiu ce trompeta ca sa nu mai zic cum te simti la curse cand publicul asteapta performante pe masura aspectului
...
dar ,varianta cea mai avantajoasa si benefica e aspectul indiferent de performante.
EXEMPLU:
ORADEA 2006 tu di airport(4tday revenge)
Nissan 200sx 200cp+ sta parcat 5-6 ore intr-un capat de pista la dracu-n praznic asteptand inscrierea pt cursele de viteza dupa care intra in cursa se incoarda pana plesneste garnitura de chiulasa si vine tractat la ARAD.
-ORADEA 2006 WSR TUNING EVENT
Ford Sierra aprox 100cp se instaleaza frumos la tuningshow cu 3 bucati animatoare la pachet

si pozeaza odihnit la public ,pleaca acasa cu motorul odihnit,cu acul de la benzina in aceeasi pozitie ca si la intrare etc.
*atasez si ceva poze
DEZNODAMANT:in saptamana urmatoare posesorul sierrei isi admira si isi aranjeaza pozele de la eveniment in foldere etc.,posesorul de sx umbla de nebun dupa garnitura de chiulasa,ulei etc.
Un sfat din partea mea:Nu neaparat trebuie sa aveti multi bani sa va bagati la curse,aveti nevoie de nervi buni si multa pasiune.Daca urmariti doar imagine si figuri lasati cursele si limitativa doar la aspect
PS:a nu se interpreta gresit- nu am nici o problema cu exemplul dat

dar asa puteti intelege mai bine ce doriti de fapt