Man faza i sa semene a masina bestiala, si sa te simtzi bine in ea..sa o conduci cu placere.
Asta vreau si eu sa fac, sa imi fac in limita bugetului un ride care sa ma duca de la A la B, dar in care sa ma simt cat mai bine.Asa ca te inteleg foarte bine in ceea ce faci, si apreciz ideea pe care ai avut-o.Eu am sarit calu si vreau sa o fac Camaro..poate nu am ales cea mai buna asemanare..dar alceva nu am gasit9si mustang nu pot sa fac fiidca e luata deja ideea :P )
..anyway sa ne tzii la curent cu lucrarile,ca sa ma mai inspir si eu..
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
Quote:
Originally Posted by smtraxx
Eu am sarit calu si vreau sa o fac Camaro..poate nu am ales cea mai buna asemanare..dar alceva nu am gasit9si mustang nu pot sa fac fiidca e luata deja ideea :P )
Tristan nu am masina. Criss imi pare bine ca ai inteles ca nu era o jignire doar ca nu vreau sa faci ceva de genul ala si sa ajungi sa iti pui oua kinder in varful antenei.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
Quote:
Originally Posted by PizziRG
Tristan nu am masina. Criss imi pare bine ca ai inteles ca nu era o jignire doar ca nu vreau sa faci ceva de genul ala si sa ajungi sa iti pui oua kinder in varful antenei.
culmea..daca iti zic ca la modelu din '69 ma gandeam si eu, ma crezi?
pe asta mi-au picat ochii de prima data cand m-am uitat dupa camaro..imi place fatza aia cu ochi rotunzi, si ascutita.Sper sa arate bine e taunus, si sper sa pot face modificarile..daca nu, in cel mai rau caz ma limitez la o restaurare, vosit si facut interioru cat mai k-lumea.
Asteptam noi poze daca mai lucri ceva la masina..
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
sensul acelei intrebari este identic cu sensul interventziei tale in legatura cu daciile de giurgiu shi ouale kinder.
dupa cum tzi s-a explicat nu e comparabila treaba baietzilor cu mashti de bmw pe dacii cu ceea ce face criss...ceea ce ai cauzat tu prin acele cuvinte este o jignire pe care ai repetat-o cu ouale kinder.
ca sa completez shi sa traduc...din moment ce nu ai mashina...banuiesc ca nici nu ai avut...shi mai ales ca...nu ai avut shi nu ai un Ford Taunus...vad o perfecta egalitate intre sensul intrebarii lui Felix shi grija ta pentru look-ul mashinii lui Criss.