04-09-06, 16:46
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
|
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
ce ma bucur k i-ai schimbat fatza-ul, la ultimul tip de taunus..cel mai nashpa arata fata si spatele..de rahat sa zic asa.....deci dk ai inceput cu fatza...cred k vei termina cu spatele
BRAVO, cred k voi vrea sa-l vad si pe viu , totusi..ar trebui sa te gandesti serios la Cosworth-ul ala..doar nu vrei sa fie k cele ale vecinilor, All Show but No Go
P.S. frumoasa inscriptie pe farul drept
Last edited by florin_cars; 04-09-06 at 16:48.
|
|
|
04-09-06, 20:00
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by florin_cars
ce ma bucur k i-ai schimbat fatza-ul, la ultimul tip de taunus..cel mai nashpa arata fata si spatele..de rahat sa zic asa.....deci dk ai inceput cu fatza...cred k vei termina cu spatele
BRAVO, cred k voi vrea sa-l vad si pe viu , totusi..ar trebui sa te gandesti serios la Cosworth-ul ala..doar nu vrei sa fie k cele ale vecinilor, All Show but No Go
P.S. frumoasa inscriptie pe farul drept
|
Spatele ramane asa anul asta ca nu mai am timp
Ups,am uitat sa cenzurez pozele
|
|
|
05-09-06, 00:41
|
|
Presedinte RACING SYNDICATE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
|
O sa fie lumea foarte surpinsa cand o s-o vada la finalizare
|
|
|
05-09-06, 11:59
|
|
Stage 5
|
salut..man acuma am vazut topicul tau si masina..intradevar ceva deosebit trebuie sa iasa..un fel de Eleanor -Replika..nice truly nice.
Vad ca nu sunt singur, si eu sunt in tratative cu un taunus din '77, la care iam facut deja planurile pentru modificari, si pot spune ca la asta imi sat si mie capul..ca modificari..eu vreau sa o scot sa semene cu un camaro(sper sa iasa ).
Felicitari pentru idei si spor la treaba!
P.S-cam cat crezi ca te costa modificarile exterioare?
|
05-09-06, 17:01
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by smtraxx
salut..man acuma am vazut topicul tau si masina..intradevar ceva deosebit trebuie sa iasa..un fel de Eleanor -Replika..nice truly nice.
Vad ca nu sunt singur, si eu sunt in tratative cu un taunus din '77, la care iam facut deja planurile pentru modificari, si pot spune ca la asta imi sat si mie capul..ca modificari..eu vreau sa o scot sa semene cu un camaro(sper sa iasa ).
Felicitari pentru idei si spor la treaba!
P.S-cam cat crezi ca te costa modificarile exterioare?
|
E destul de compilcat sa arate ca si camaro,are fata prea inalta,va fi foarte greu sa-l ascuti.Incearca prima data in photoshop sa vezi cum da
Costurile sunt destul de greu de calculat pt ca eu lucrez singur la el,deci ar fi materialele care ajung in aprox 700 de euro + mult timp si rabdare consumata
05-09-06, 20:55
|
|
Stage 5
|
salut..mersi de sfaturi..nu ma prea stiu cu photoshopu sau cu prg astea de editat , am facut din mana ceva schite si asa ar arata bine,desi cum spui o sa fie destul de greu de ascutit fata. Vad ca la tine iese foarte bine fatza de eleanor, ai prins bine unghiurile.Congrats.!.Is curios sa o vad terminata.Spatele il modifici? sau ramane stock?-daca ai gasi ceva stopuri mai lungi, dreptunghiulare ca la mustang..ar fi nice.Eu zic ca exteriorul sa ramana asa cum ii, niste jante pe 16 ar fi destul cromate si cu un pic de buza, poate putzin lasata mai jos masina,o culoare adevarata pe ea si chrom, cat cuprinde.
Si uite ca ai un muscle car.
Mai faci si un interior fain din pele, cu niste gauges cromate..iese ceva..
|
|
|
05-09-06, 21:27
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
stopurile astea imi plac
|
|
|
06-09-06, 00:08
|
|
Presedinte RACING SYNDICATE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
|
Stie presedintele... are viziune .......... aproape ca un clar vazator
|
|
|
06-09-06, 05:17
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tristan
Stie presedintele... are viziune .......... aproape ca un clar vazator
|
Da ,maine va fi vreme frumoasa ,va ploua unde sunt nori,euro se va mentine de aceeasi culoare,....hmm oare ce sa mai clarvad? ah, da! mai vad un compresor la portocala si o gramada de masini cum incearca sa o ajunga din urma
|
|
|
06-09-06, 09:45
|
|
Stage 5
|
ei pai daca ii pui si compresor pe V6 ala..o sa aaduca si mai mult cu un American muscle. Stopurile de mustang sunt super ok, numai ca nu stiu de unde le faci rost, poate numai facute custom made.Oricum ar arata bine pe masina...mai lipseste numa forma masini-sa fie fastback, si te-ai ales cu o replika de mustang
|
|
|
06-09-06, 10:18
|
|
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [AirBrush]
|
Quote:
Originally Posted by criss
New pics
|
De ce incerci sa faci dintr-un ford taunus un mustang.....e acelasi lucru pe care il fac astia cu numere de giurgiu....pun bot de BMW pe dacia nova...
* id. messenger: diavol_dracu - Bucuresti;
Last edited by PizziRG; 06-09-06 at 10:20.
|
|
|
06-09-06, 11:35
|
|
Old School Cars
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by PizziRG
De ce incerci sa faci dintr-un ford taunus un mustang.....e acelasi lucru pe care il fac astia cu numere de giurgiu....pun bot de BMW pe dacia nova...
|
Din mai multe motive,pt ca printr-o intamplare a ajuns masina la mine,pt ca nu-mi permit un mustang si cu toate astea imi place sa vad in curte moaca de mustang,iar comparatia cu baietii din giurgiu e discutabila pt ca ei fac amalgam intre marcile de masini,eu doar intre modele ,ca sa nu mai vb de elemente care le gasim pe masini de rand cu kit-uri care au priza la public si sunt imprumutate de la masini de renume.In concluzie eu sunt multumit de ce fac si voi fi mandru sa conduc masina ,cu riscul de a striga lumea dupa mine la semafor
Voi avea o stare de spirit ca si indianul din reclama pt peugeot
smtraxx era vb de un compresor G60 pt Corrado lui Tristan
|
|
|
06-09-06, 12:25
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by criss
Din mai multe motive,pt ca printr-o intamplare a ajuns masina la mine,pt ca nu-mi permit un mustang si cu toate astea imi place sa vad in curte moaca de mustang,iar comparatia cu baietii din giurgiu e discutabila pt ca ei fac amalgam intre marcile de masini,eu doar intre modele ,ca sa nu mai vb de elemente care le gasim pe masini de rand cu kit-uri care au priza la public si sunt imprumutate de la masini de renume.In concluzie eu sunt multumit de ce fac si voi fi mandru sa conduc masina ,cu riscul de a striga lumea dupa mine la semafor
Voi avea o stare de spirit ca si indianul din reclama pt peugeot
smtraxx era vb de un compresor G60 pt Corrado lui Tristan
|
lasa pe alti sa vorbeasca vrute si nevrute.......poate uni sunt doar gelosi pe ce pot alti sa faca si ca ei nu au posibilitatea sa-i ajunga din urma..........bafta in continuare si spor la munca......in sfarsit o sa aibe aradu un hibrid sau o clona aunui mustang.......daca am zis bine......!!!!!!??????
|
|
|
06-09-06, 13:27
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
O replica de Shelby ! Mustang-ul lui Criss capata forme.... si spoiler-ul o sa-l ridice enorm !
|
|
|
06-09-06, 16:37
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
|
replica de Mustang Coupe, Shelby e cu totul altceva