Acel IMS nu are ce cauta la sectiunea asta,insa dacia cu bot de logan....cineva ar trebui sa consilieze proprietarul in legatura cu prostia care a facut-o.
pe "ulyse" l-am vazut si eu...dar nu am apucat sa-i fac poza ... oricum tare... e plin bucurestiul de taximertisti d'astia...trebuie cyber-shot ) cat despre dacia cu bot de logan...nu-l mai blamati...omu a crezut ca sunt compatibile piesele tinand cont ca sunt dacii
M-am uitat cap coada de la prima pagina pana aici ... Sunt socat de cata lume proasta exista in lumea asta... Oare la noi in RO ar trece la R.A.R. unii cu masinile alea?
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Kitch Tuning .... part 2
o dati in off topic baieti ......
un oltcit....Kitch ..
in poze nu se vad multe ....elemente de tuning care le detinea
pacat ca se poate ..face ceva frumos..
toate masinile au sansa asta ....putine... realizeaza asta
la ka tot spatele e jalnic..bara aia arata ca o plasa de cumparaturi..pur si simplu nu se incadreaza in linia masnii deloc, prea bloncoasa...pe o asa masina micuta
la ka tot spatele e jalnic..bara aia arata ca o plasa de cumparaturi..pur si simplu nu se incadreaza in linia masnii deloc, prea bloncoasa...pe o asa masina micuta
daca nu iti place tie asta nu inseamna ca e kitch
masina nu arata nici superb da nici ca daciile nike crede-ma
cat despre vito si evacuarea lui...ati vazut murcielago ala care a venit la bucuresti?uitati-va la evacuarea ei si a celei de pe vito sa vedeti ca sunt la fel si nu sunt chiar atat de kitch...daca prop ii place....culoarea pe vito chiar sta bine
facem ot...dar murcielago despre care este vorba avea evacuarea in spoiler...ceea ce credea toata lumea ca este evacuarea este defapt un difuzor de aer...si o sa caut poze...