inca o data tineretea asta....
masina respectiva, de fapt sunt mai multe in romania...este un break pe platforma tehnica de aro...nu mai sunt sigur care model. daca nu ma insel are si niste faruri diferite, patratoase
de asemenea se va intalni in mai multe exemplare (cred ca putine zeci/zece) un break lungit. un fel de limo, care are acoperisul inaltat. nu este nici acela kitch, ci studiu tehnic de la dacia. se va intalni, dar cred ca una, maxim trei bucati un van deviat din dacia nova (adica are fata de dacia nova)..undeva pe la mijlocul anilor '90, inainte sa vina francovobii astia, a fost dezvoltat acel model. doamne, daca se continua munca ce succes ar fi avut. cred ca doar reno scenic era pe atunci...nici nu vreau sa ma gandesc de cand o fi fost gandit proiectul.
deci as vrea sa nu mia introduceti la kitch niste proiecte ale uzinei, care urmareau crearea de noi vehicule, ingenioase. acest mpv derivat din nova, acel break, care acum este la moda (crossover), acel break lungit (pentru extra capacitate). toate au fost realizate din minti stralucite cu bani putini (daca fabrica dacia avea fondrui, si nu era furata de toti care lucrau atunci la ea, ar fi ajuns departe)