CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
23-02-13, 02:20
|
|
Ford Driver
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Toyota] [FORD]
|
Re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgârie retina
Quote:
Originally Posted by eMH
Dupa cum am spus si eu, acum ~10 ani lumea avea alta parere despre Daciile facute asa. Astea faceau spectacol si erau vedete la show-uri! Masinile "NFS" erau la inaltime atunci. Nu auzise nici dreacu de stance sau alte astea si era foarte bine ![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
|
Nu trebuie sa fie stance ca sa arate bine. Spre exemplu am vazut aici pe forum o Celica frumoasa foc. Si ghici ce? E in stilul NFS! Si ii sta nemaipomenit de bine. Deci NFS nu e un stil urat, e drept ca nu prea mai e la moda, dar facut cu gust si cum trebuie arata super ok. Si nu trebuie sa ai Celica pt a arata bine NFS. Dar nici Dacia, fara suparare. Am vazut Dacii cu alte motoare, foarte potente, totul ok. Dar stilul asta NFS era des intalnit pe Dacia 1310, si in afara de aspect si eventual un filtru sport si o toba sport, masina era praf, n-avea "nimic" sub capota. Iar adevaratele masini NFS (nu din joc, ci din realitate) aveau motoare potente. Plus de asta, Daciile alea erau mult prea incarcate si erau tunate prost. Uita-te la poze sa vezi ca multe dintre ele au combinatii gresite de culori pe la elementele de caroserie, au bari fara niciun fel de grile pe ele (pur si simplu cu gauri in locul grilelor), au prize de aer carora nu le vad rostul, eleroane prea mari, elemente cromate (de cand sport=crom?), pleoape din banda adeziva (asta chiar e ceva tiganesc)...si de multe ori jante nepotrivite (prea mici si prea in interior, aiurea pentru body-kit-urile de pe masina). Nu mai spun de triplele de pe spate care nu se potriveau cu nimic. Si am o problema mare cu stickerele. Consider ca pun stickere pe masina mea ca un fel de multumire fata de brandurile cu ale caror piese mi-am echipat masina. Dar e aiurea sa ai sticker BBS si tu sa ai niste jante ieftine sau sticker Brembo si franele sa fie unele simple. Exemplele pot continua la nesfarsit.
Cam asta e de fapt problema la Daciile alea. Erau prea incarcate. Nu spune nimeni ca e nasol stilul NFS, dar trebuie facut cu grija. Dar unii prea au exagerat.
|
|
|
23-02-13, 11:58
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iahim Priest
Nu trebuie sa fie stance ca sa arate bine. Spre exemplu am vazut aici pe forum o Celica frumoasa foc. Si ghici ce? E in stilul NFS! Si ii sta nemaipomenit de bine. Deci NFS nu e un stil urat, e drept ca nu prea mai e la moda, dar facut cu gust si cum trebuie arata super ok. Si nu trebuie sa ai Celica pt a arata bine NFS. Dar nici Dacia, fara suparare. Am vazut Dacii cu alte motoare, foarte potente, totul ok. Dar stilul asta NFS era des intalnit pe Dacia 1310, si in afara de aspect si eventual un filtru sport si o toba sport, masina era praf, n-avea "nimic" sub capota. Iar adevaratele masini NFS (nu din joc, ci din realitate) aveau motoare potente. Plus de asta, Daciile alea erau mult prea incarcate si erau tunate prost. Uita-te la poze sa vezi ca multe dintre ele au combinatii gresite de culori pe la elementele de caroserie, au bari fara niciun fel de grile pe ele (pur si simplu cu gauri in locul grilelor), au prize de aer carora nu le vad rostul, eleroane prea mari, elemente cromate (de cand sport=crom?), pleoape din banda adeziva (asta chiar e ceva tiganesc)...si de multe ori jante nepotrivite (prea mici si prea in interior, aiurea pentru body-kit-urile de pe masina). Nu mai spun de triplele de pe spate care nu se potriveau cu nimic. Si am o problema mare cu stickerele. Consider ca pun stickere pe masina mea ca un fel de multumire fata de brandurile cu ale caror piese mi-am echipat masina. Dar e aiurea sa ai sticker BBS si tu sa ai niste jante ieftine sau sticker Brembo si franele sa fie unele simple. Exemplele pot continua la nesfarsit.
Cam asta e de fapt problema la Daciile alea. Erau prea incarcate. Nu spune nimeni ca e nasol stilul NFS, dar trebuie facut cu grija. Dar unii prea au exagerat.
|
Eu unul nu am auzit de 'stilul NFS' o fi doar în capul tău. Poți da câteva exemple ?!
|
|
|
23-02-13, 12:36
|
|
2 Roti
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Nu fi rautacios, ca stii foarte bine la ce s-a referit...
|
|
|
23-02-13, 12:46
|
|
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Nu fi rautacios, ca stii foarte bine la ce s-a referit... ![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
|
My bad.
Recunosc că am interpretat oarecum greșit ce a scris Iahim, și m-am grăbit cu un reply. Eram curios cum arată acele dacii 'stil NFS' lucrate bine.
|
|
|
23-02-13, 15:34
|
|
Ford Driver
|
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
My bad.
Recunosc că am interpretat oarecum greșit ce a scris Iahim, și m-am grăbit cu un reply. Eram curios cum arată acele dacii 'stil NFS' lucrate bine.
|
Daca citeai cu atentie, regaseai in ce am scris eu propozitiile astea doua:
Quote:
Si nu trebuie sa ai Celica pt a arata bine NFS. Dar nici Dacia, fara suparare.
|
Dar ca multi de pe forumul asta, ataci fara sa citesti pana la capat/cu atentie.
|
|
|
24-02-13, 16:45
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
Corvette si Ford de vis. .
|
|
|
24-02-13, 22:00
|
|
Ford Driver
|
Quote:
Originally Posted by Aur
Corvette si Ford de vis. .
|
Alea-s vopsite cu pensula? ![Shocked](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_eek.gif)
Oricat de prost vopsitor ai fi, cu pistolul nu are cum sa-ti iasa asa, deci sigur e cu pensula...
|
|
|
24-02-13, 22:47
|
|
BMW Driver
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
sa fie.....
|
|
|
25-02-13, 02:30
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
sa fie..... ![Twisted Evil](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_twisted.gif)
|
A facut din pisica, motan.
|
|
|
25-02-13, 07:15
|
|
Ford Driver
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
A facut din pisica, motan. ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
|
=)))))))))))))))
Inca o data ma minunez ce cote poate atinge imaginatia unor oameni ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
25-02-13, 07:23
|
|
2 Roti
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Nu stiu de ce, dar ma duce inevitabil cu gandul la ASTA...
|
|
|
25-02-13, 07:36
|
|
BMW Driver
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Nu stiu de ce, dar ma duce inevitabil cu gandul la ASTA...
|
poi cred ca de acolo s.a inspirat....
|
|
|
27-02-13, 13:05
|
|
![](/images/ranks/10.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
smart unicat, masina de salon, mai frumoasa ca in poze! http://goo.gl/ek0q5
|
|
|
27-02-13, 13:56
|
|
Ford Driver
|
Quote:
Originally Posted by boy_wonder
|
Ce hidosenie...
|
|
|
07-03-13, 23:08
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
sa fie..... ![Twisted Evil](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_twisted.gif)
|
nu pot sa cred =)))) parca are mustata
|
|
|
|
|