CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
06-12-12, 09:58
|
|
Stage 5
|
Re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Quote:
Originally Posted by eMH
Exact asta voiam eu sa spun! E infecta! Zau, nu stiu cum l-a dus capul la asa ceva...
|
Cică...
Quote:
It is a True Show Car and has had nearly £30,000 spent on it. The car was used in a japanese racing movie before it was imported here.
|
|
|
|
06-12-12, 11:26
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [VW] [MERCEDES] [KIA] [Competitor CNCA]
|
Bomba de la Valcea...
Last edited by cruizer11; 06-12-12 at 11:29.
|
|
|
06-12-12, 16:06
|
|
Stage 5
|
JDM Pauăr
|
|
|
06-12-12, 16:15
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Wow. Nu gasesc nici macar 1 singur element pe masina care sa fie la locul lui.
|
|
|
06-12-12, 16:57
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [Toyota] [FORD]
|
|
|
|
08-12-12, 02:26
|
|
Stage 5
|
|
|
|
08-12-12, 05:22
|
|
Stage 5
|
Dacă nu avea chestiile alea 6, arata chiar drăguț (părerea mea).
|
|
|
08-12-12, 09:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
Dacă nu avea chestiile alea 6, arata chiar drăguț (părerea mea).
|
+1...
|
|
|
08-12-12, 14:33
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
|
Īi faci reclamă "ascunsă" sau care este faza?
Aşa cum au spus şi colegii de mai sus, īn afară de tips-urile alea, nu văd nimic kitsch-os.
|
08-12-12, 16:09
|
|
Stage 5
|
), reclamă ascunsă, a ?
Dacă ar fi după mine tips-urile sunt īndeajuns, īn fine nu trebuia să postez de la īnceput!
Dacă vă uitați mai atent nu sunt numai tips-urile, dar cum am zis nu mai contează, dacă am deranjat te rog să ștergi posturile mele de aici!
|
|
|
08-12-12, 18:47
|
|
Stage 5
|
|
|
|
08-12-12, 19:00
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [Toyota] [FORD]
|
Quote:
), reclamă ascunsă, a ?
Dacă ar fi după mine tips-urile sunt īndeajuns, īn fine nu trebuia să postez de la īnceput!
Dacă vă uitați mai atent nu sunt numai tips-urile, dar cum am zis nu mai contează, dacă am deranjat te rog să ștergi posturile mele de aici!
|
Sa ma scuze moderatorii (nu vreau BAN in pragul sarbatorilor ), dar te ataci ca o p***a rasfatata.
Barile-s ok, jantele ok, lampile spate ok, daca lui asa ii plac, colantul ok, folia de pe geamuri ok, contrastul de culoare e bun (alb/negru), nimic improvizat aiurea si fara gust. Doar tipsurile sunt exagerate, pt ca sunt cate 3. Si ar mai fi pleoapele pe care scrie BMW, dar nu mi se par atat de neinregula.
Deci...unde-i kitschu', ca nu ti-a dat nimeni dreptate?
P.S.: Nu caut cearta, doar te sfatuiesc sa nu te mai ataci si sa accepti ca nu ai fost tocmai pe subiect. O seara buna, salut!
|
|
|
08-12-12, 19:52
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
), reclamă ascunsă, a ?
|
Omule, pentru fanii īnrăiţi ai mărcii BMW, maşina poate fi o aberaţie şi definiţia blasfemiei dar modificările aduse acestei maşini (īn afară de tips-uri) chiar nu ne zgārie retina.
|
|
|
08-12-12, 21:05
|
|
Stage 5
|
Double post
Last edited by crysty.bobok; 08-12-12 at 21:11.
|
|
|
08-12-12, 21:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Iahim Priest
Sa ma scuze moderatorii (nu vreau BAN in pragul sarbatorilor ), dar te ataci ca o p***a rasfatata.
Barile-s ok, jantele ok, lampile spate ok, daca lui asa ii plac, colantul ok, folia de pe geamuri ok, contrastul de culoare e bun (alb/negru), nimic improvizat aiurea si fara gust. Doar tipsurile sunt exagerate, pt ca sunt cate 3. Si ar mai fi pleoapele pe care scrie BMW, dar nu mi se par atat de neinregula.
Deci...unde-i kitschu', ca nu ti-a dat nimeni dreptate?
P.S.: Nu caut cearta, doar te sfatuiesc sa nu te mai ataci si sa accepti ca nu ai fost tocmai pe subiect. O seara buna, salut!
|
Poate că nu am fost pe subiect din punctul tău de vedere sau al majorității, dar tu ești pe subiect ?! D.p.m.d.v are destul de multe elemente kitschoase īncepānd de la tipsuri pāna la folia albă īn nuanțe diferite!
De aici pānă la a ajunge să spui că fac reclamă ascunsă e cale lungă, asta ma deranjat ci nu faptul că lui adi sau celorlalți li se pare ok, si-au exprimat părerea exact cum am facut-o și eu, numai că voi cu 3 ouă faceți spume la gură si nu puteți discuta civilizat!
Quote:
Īi faci reclamă "ascunsă" sau care este faza?
|
Quote:
Omule, pentru fanii īnrăiţi ai mărcii BMW, maşina poate fi o aberaţie şi definiţia blasfemiei dar modificările aduse acestei maşini (īn afară de tips-uri) chiar nu ne zgārie retina.
|
Buddha vorbești īn numele majorității ? Cum ai ajuns moderator cu așa mentalitate?!
Īncă o dată rog să se facă puțin curat aici, suntem cu toții pe lāngă subiect, putem discuta īn continuare pe pm!
|
|
|
|
|