Quote:
Originally Posted by dinteus
1.Iertatzi-ma maestre... )...Daca sunt nou pe forum inseamna ca sunt varza,nu?
2.Cei mai tari oameni dintre cei mai tari s-au adunat aici...La naiba...Acum am ajuns si eu la un stadiu in care credeam ca sunt apt pentru a ma alatura VOUA...Oh c'mon....Vechimea pe forum e = 0 din punctul meu de vedere in cazul asta...Nu inteleg ce relevantza are.
3.E ca si cand eu v-as zice voua ca nu sunteti romani pentru ca habar nu avetzi sa scrietzi corect.Asta nu e deloc fair play ,nu? )...
4.Parerile mele nu ar tre sa deranjeze asa de mult sau sa conteze.
5.Daca stiam ca imi fac dusmani exprimandu-mi parerea nush dak mai postam aici ...
6.Si inca ceva...daca masinile unora dintre voi imi par a avea elemente kich asta e...Chiar credeti ca toturor le plac masinile voastre 100%?Hai sa fim seriosi!!!!Si voi daca va uitati la nush ce masina TARE sigur ziceti:"aici as prefera sa fie asa"...etc etc...so ... este vorba de diversitate...
7.p.s. Despre Tico-ul tau am zis de bine 100%...nush ce ai cu mine
|
1.Nu am vrut sa zic ca aia noi sunt varza, insa cei mai vechi au citit mai mult, asta e clar (citirea unui topic de 10 pagini inseamna sa pierzi 1-2 ore cel putin, chiar daca mai sari cate un post) - si am presupus ca nu ai citit tot topicul cu kitsch, poate nici macar nu ai vazut toate pozele...ma insel?
2.Sunt totusi niste etape care, odata parcurse, iti schimba partial conceptiile si poate ai vedea altfel matizul ala galben daca ai fi fost acolo cand s-a lucrat/montat bara fata etc...este totusi unul dintre cele mai reusite 4-5 matizuri din tara (mai sunt: unul negru, unul rosu, unu alb etc.) - dupa parerea mea. "Reusite" nu inseamna ca imi plac mie...inseamna ca plac multora.
3.Daca la mine te referi...sa stii ca eu scriu un post si-l recitesc CA SA NU FAC GRESELI DE TASTARE, iar in legatura cu corectitudinea gramaticala, imi place sa cred ca nu prea gresesc...insa daca ai semnalat vreo greseala gramaticala in textele mele, poti sa-mi atragi atentia, nu e cu suparare.
4.Nu ar trebui sa-l deranjeze decat pe proprietarul masinii pe nedrept criticate, iar noi cei care-i luam apararea nu o facem pentru ca are Daewoo sau pentru ca e din Oradea sau pentru ca e prieten cu noi (sincer, eu unul nici pe el nu-l cunosc, am vorbit doar pe forum si doar in "public"), ci pentru ca STIM ca masina nu e kitsch (faptul ca ne mai si place este ceva subiectiv, dar oricum asta nu face obiectul topicului).
5.Eu unul nu te consider dusman daca gresesti cu ceva aici, nu cred ca te-am jignit sau injurat sau mai stiu eu ce...insa esti nedrept, si asta nu e bine. Intra pe topicul matizului galben sa-i vezi masina. Spune ce nu-ti place, dar NU AICI, unde trebuie sa existe numai kitsch.
6.Iar sa-ti subliniez? Una e KITSCH si alta e NU-MI PLACE MIE. Vezi ca exista un topic intitulat "cea mai urata masina" unde toate parerile sunt subiective, nu exista acolo cam nici o masina despre care sa fi zis toata lumea "Da, e urata!" (poate doar Fiat Multipla
).
7.Multumesc, dar nu e vorba de asta. Chiar e o dovada in plus ca eu nu sunt subiectiv in cazul asta. Daca spuneai ca nu-ti place Tico nu saream in sus, e vorba de gusturi si oricum sunt multi carora nu le place.
Daca gasesti ceva ce consideri kitsch la masina mea, nu-ti sar in cap cand pui aici poza, numai SA AI DREPTATE! (si daca ai dreptate, o sa fac in asa fel incat sa ma conformez, pentru ca eu unul mi-am format gusturile si cunostintele in materie de auto AICI, pe forum, citind, intreband, primind aprecieri, sfaturi si critici obiective)
Cred ca e timpul sa terminam cu off-topicul.