Quote:
Originally Posted by Cypy_Pesac
Si dacia aia am puso asa ca sa va dati cu parerile despre ea k e buna k pt inceput si mai ceva are 4 neoane sub ea care fak 7 tipuri de jocuri de lumini + una pe senzor de muzica
|
Aaaaaa, pai daca are 4 neoane cu 7 jocuri de lumini, e ok....asta e mult prea important ca sa mai tinem cont de
-prelungirea aia - 3 la 10 RON - care mai e si sparta pe deasupra....
-priza de aer de pe capota, care sa-ti arate ce se ascunde sub capota...
-oglinzile cromate sunt extraordinare si n-am mai vazut pe nici o alta Dacie, si se potrivesc de minune cu masinile sport asa ca asta din poza....
-cele 4 mini-prize de aer cromate sunt nemaipomenite, astea fac masina sa mearga mai bine (noaptea)...
-aripioara de rechin e foarte utila, printr-o multime de Dacii iti dai seama imediat care-i a ta (dar vai....mai nou, aproape toti au aripioare de rechin pe Dacie...
ce nesimtiti...asta-i diversiune!)
-aripioarele de la stergatoare au un rol bine pus la punct, dar nu mai stiu acum care anume, insa mi se pare ca lipseste ceva (CD-uri in geam si mileuri alb+rosu pe bord)....
-eleronul? eleronul....pai nici nu trebuie sa mai zic nimic de el, se stie la ce ajuta, designerii lui l-au testat deja pe sute de alte Dacii si se pare ca da randament, scade consumul si mareste multimea de bile seci...
-stickerul TUNING! dupa parerea mea, nici nu mai era nevoie sa-l puna proprietarul, masina se vede ca e tunata, dar oricum, stim deja: "daca mie imi place asa...gusturile nu se discuta, nu te cash in gustu' omului"
-caroseria e ok, valurile alea de pe tabla mai apar si la alte masini...nu-i bai...
E foarte buna pentru inceput, deja ai inceput s-o termini fizic si pe noi psihic!!! Da-i jos totu', vinde neoanele si du masina la reparat! Fii mandru, oamenii de pe forum ti-au facut un topic unde te incadrezi si tu!! Intra si vezi, se numeste "Kitsch tuning", vizioneaza-l pe tot si ia-o de la capat!
@Matza: cred ca stiu despre ce vorbesti, e un kit facut de Konig pentru Mercedes 600SEC, dar e pentru modelul in 2 usi, asta e doar o adaptare nereusita (cea de pe mertanul galben) - si totusi nu se incadreaza la kitsch
@others: v-am mai zis 1 data, prea usor incadrati o masina la kitsch, daca nu va place voua nu inseamna ca e kitsch!
Matizul ala galben are viniluri urate, nu inseamna ca e kitsch, iar vinilurile tin de gustul proprietarului.
Hyundai-ul ala Coupe a castigat titlul de "best car of show" alaturi de alte 4 masini, sincer nici mie nu-mi place, dar cu siguranta nu e kitsch! Nu mai confundati notiunile!
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=47001