CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
02-07-11, 11:57
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Masini Abandonate!
Quote:
Originally Posted by ana_logan
daca il luati eventual il luati cu platforma nu cred ca e ok la acte orcum salvati nr meu si tinem legatura 0727194736 e pus si la bazar.
|
nu e problema asta, ca aruncam niste numere de germania pe ea ca sa o duc unde vreau, dar sa ved ce fac si cum stau cu banii
|
|
|
02-07-11, 11:59
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
nu e problema asta, ca aruncam niste numere de germania pe ea ca sa o duc unde vreau, dar sa ved ce fac si cum stau cu banii
|
ok eventual ma suni cand esti foarte hotarat si discutam
|
|
|
03-07-11, 14:27
|
|
Stage 3
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by bogdy.ghetto
|
mercedesul ala e al unui om care sta fix in blocul ala bogdane.stii de ce nu e folosit? are motorul calat.cunosc niste vecini de-ai lui.am intrebat si eu de el daca in vinde. masina e full. are suspensii hidraulice,si a fost facuta pe comanda de taicasu.e unicata. dar are toata instalatia electrica mancata de soareci.......si pernele de aer s-au crapat,s-au spart..motorul am impresia ca e 4000 benzina si e dus. oricum,a venit cineva de la reprezentanta mercedes si au vrut sa il cumpere,fiind unicata,si nu mai stiu,dar parca ii oferisera 15.000$ pe el si nu a vrut.dar asta mai demult.
|
|
|
03-07-11, 14:31
|
|
Stage 3
|
Quote:
din ce zona e mercedesul? ai un nr de contact al proprietarului sa incerc norocul? sau ajuta ma cu zona macar
|
masina aia nu o vinde....i-au oferit 15.000 $ de la reprezentanta.e facuta pe comanda.
|
|
|
03-07-11, 14:35
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Iulianroscatu
un Bmw cred ca este Rechin
|
unde l-ai gasi? din ce oras e?
|
|
|
03-07-11, 14:39
|
|
Stage 3
|
Quote:
am vazut si eu niste bmw uri abandonate nus la dezmembrare .....poate le vrea cineva pentru piese sau sa le repuna pe strazi
|
frate,ma intereseaza rechinul ala albastru. poti sa intrebi cat costA? ms mult.
|
|
|
03-07-11, 16:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by meint
frate,ma intereseaza rechinul ala albastru. poti sa intrebi cat costA? ms mult.
|
700 euro ... scrie pe pagina anterioară !
|
|
|
03-07-11, 16:39
|
|
Stage 5
Member of: [SKODA] [DACIA]
|
e prin balotesti pe sensul spre Dn1 undeva pe stanga un Mercedes de prin `70 abandonat.. e SL sau S nu am fost atent ca eram in graba.. cu prima ocazie ii voi face poze..
|
|
|
03-07-11, 22:54
|
|
Stage 3
|
ca tot imi place acest topic,zic sa adaug si eu niste masini,unele mai deosebite,nu toate daciile.masini numai din sectorul 4 bucuresti.acuma,doar astea le am,facute din masina in graba.o sa mai apara.
in ordine: ford taunus 4.5 parca,dar nu are motor
volvo s40 full full .o masina extraordinara. piele crem...etc.pacat de ea.
renault megane 1.6 16v
cielo
bmw 318 2 usi.........o bijuterie....... daca vreti informatii despre ele,va pot ajuta la unele.
|
|
|
03-07-11, 22:56
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
ca tot imi place acest topic,zic sa adaug si eu niste masini,unele mai deosebite,nu toate daciile.masini numai din sectorul 4 bucuresti.acuma,doar astea le am,facute din masina in graba.o sa mai apara.
in ordine: ford taunus 4.5 parca,dar nu are motor
volvo s40 full full .o masina extraordinara. piele crem...etc.pacat de ea.
renault megane 1.6 16v
cielo
bmw 318 2 usi.........o bijuterie....... daca vreti informatii despre ele,va pot ajuta la unele.
|
eu vreau informatii despre urs...
|
|
|
03-07-11, 23:52
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
eu vreau informatii despre urs...
|
frate,sincer sa fiu,si eu vreau informatii despre el.cu 2 zile in urma,l-am pus pe unchimiu sa verifice numarul,sa imi zica proprietarul,adresa etc. e politist la rutiera si are posibilitatea. daca ma inteleg cu proprietarul,poate il iau eu,daca e grosolan ) te trimit la el. sa vedem. oricum,saptamana asta mai exact miercuri iau un rechin 518 din '82. o sa postez poze cu el. masina era abandonata,am dat de proprietar,un mosulica, ne-am inteles,si acuma e a mea. intr-o stare imecabila este masina,mai ales interiorul. o sa va conving:X. si tinem legatura.
|
|
|
04-07-11, 00:02
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
frate,sincer sa fiu,si eu vreau informatii despre el.cu 2 zile in urma,l-am pus pe unchimiu sa verifice numarul,sa imi zica proprietarul,adresa etc. e politist la rutiera si are posibilitatea. daca ma inteleg cu proprietarul,poate il iau eu,daca e grosolan ) te trimit la el. sa vedem. oricum,saptamana asta mai exact miercuri iau un rechin 518 din '82. o sa postez poze cu el. masina era abandonata,am dat de proprietar,un mosulica, ne-am inteles,si acuma e a mea. intr-o stare imecabila este masina,mai ales interiorul. o sa va conving:X. si tinem legatura.
|
ok mersi frumos...
|
|
|
04-07-11, 10:40
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Doresc in formatii despre Volvo....Pe ce strada e, daca e lumea "pasnica" p-acolo.....doresc sa-l iau in ingrijire, nu de alta
|
|
|
04-07-11, 10:43
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Sven
Doresc in formatii despre Volvo....Pe ce strada e, daca e lumea "pasnica" p-acolo.....doresc sa-l iau in ingrijire, nu de alta
|
multa lume il doreste,dar poprietarul este de negasit. strada covasna sector 4. fix langa piata covasna.
|
|
|
04-07-11, 10:45
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
nu neaparat sa-l iau(as vrea eu, ce naiba ) insa arata prea jalnic sarmanul.....stii tu, rotile umflate, spalat, ajutat sa arate mai bine
|
|
|
|
|