CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
16-06-11, 23:07
|
|
Stage 5
|
Re: Masini Abandonate!
dupa optiunile care se vad stergatoare faruri ,piele si alte chesti e mai mult ca probabil ca masina sa aiba un motor de peste 3.0 benzina
|
|
|
17-06-11, 14:44
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
o asemenea masina eee si pacat ca sta degeaba ..
1. jantele - nebunie curata ( repolishate )
2. kitul bbs - unic cred in romania
3. pacat ca nu iese si ea in lume sa-si arate farmecul .
- Fitment ( reglaje ale suspensiei + modificari ale jantelor sa pice cat ai bine pe masina )
- Modificari Fibra
|
|
|
17-06-11, 14:47
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
in ce zona a Focsaniului?
|
Pontiacu ala lam vazut acum 1 an si jumatate prin Obor....a stat nemiscat vreo 2 luni.
|
|
|
17-06-11, 15:09
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by ObeLix
o asemenea masina eee si pacat ca sta degeaba ..
1. jantele - nebunie curata ( repolishate )
2. kitul bbs - unic cred in romania
3. pacat ca nu iese si ea in lume sa-si arate farmecul .
|
nu sunt chiar asa priceputa la masini dar invat prind repede, si imi place mult acest domeniu, ce inseamna kitul bbs?
|
|
|
17-06-11, 15:12
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by bogdy.ghetto
|
din ce zona e mercedesul? ai un nr de contact al proprietarului sa incerc norocul? sau ajuta ma cu zona macar
|
|
|
17-06-11, 15:35
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [VW] [MERCEDES] [KIA] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by ana_logan
nu sunt chiar asa priceputa la masini dar invat prind repede, si imi place mult acest domeniu, ce inseamna kitul bbs?
|
La acest Mercedes kitul BBS se compune din : bare de protectie,bandouri laterale si jante.Este ca un fel de tuning de fabrica,o editie speciala!
|
|
|
17-06-11, 15:55
|
|
Stage 5
|
|
|
|
17-06-11, 16:18
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Pai nimic mai simplu.
Fa-ti o firma, procura-ti un cel putin tir transport auto cu macara si troliu de ridicat autoturisme, ulterior da-i anunt în toate europa în mai multe limbi prin ziare, reviste, internet, unde scri:
COLECTEZ GRATUIT MASINI ABANDONATE!
INDIFERENT DE MARCA, TIP, AN DE FABRICATIE!
NU VA COSTA NIMIC!
SUNATI LA: 1234567890 (numarul tau de telefon)
Cred ca în timp record n-ai mai sti unde sa te apuci de atîtea comenzi iar cei din vama s-ar lua cu mîinile de cap
|
si care va fi aproximativ taxa din vama? sau ce acte trebuie sa ai daca masinile sunt abandonate si nau pe nimeni?
|
|
|
17-06-11, 16:30
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by aleXpeed
E trist faptul ca in lumea asta o multime de oameni au bani si-si pot permite sa-si bata joc de asemenea masini. Eu unul nu as putea sa-mi bat joc de o masina ca astia. Eu ma gandesc pe viitor ca fiecare masina care o am sa nu o vand (asa as vrea), sa-mi fac un garaj mai maricel ceva eventual unde sa le tin ca un "istoric" . La ce bani au ar fi putut sa le tina in garaje macar, exista fel si fel de oameni, toti cei cu bani in general nu vor decat masini de top pe care sa le uzeze cotidian si apoi sa le lase de izbeliste. Ca o chestie, si la noi exista multe specimene de oameni care merg cu masinile de generatie noua, jegoase, cu pamant pe ele, BMW-uri, Mercedes-uri, SUV-uri care mai de care, inteleg si eu, afaceri, intalniri, dar nici chiar asa, sa nu lasi masina la spalatorie o jumatate de ora acolo.
|
Recent Poliţia din Dubai a descoperit în preajma aeroportului internaţional nu mai puţin de 3.000 de automobile de lux abandonate . Majoritatea aveau uşile descuiate şi cheia în contact, aşteptându-şi cuminţi un proprietar. Vă întrebaţi ce caută atâtea automobile uitate în paragină? Toate aparţin expaţilor care duceau o viaţă exorbitantă şi pe care nu şi-o mai permit o dată cu instaurarea crizei.
De ce preferă cei care deţin maşini în Dubai să le lase în voia sorţii? Pentru că datoriile sunt considerate fapte penale în Dubai şi se pedepsesc cu închisoare. Prin abandon şi părăsirea ţării aceştia pot scăpa mai uşor. Majoritatea modelelor găsite în aeroport erau SUV-uri şi sedan-uri de lux, cu preţuri de peste 40.000 de dolari.
Nu vreau să insinuez că şi în România criza are aceleaşi efecte însă tot mai des pe siteurile de vânzări auto apar modele de lux cu predare de Leasing după doar câteva luni. De exemplu, pe Autopro.ro am gasit acest Mercedes CLS la preţul de 11.000 de euro.
|
18-06-11, 00:43
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [PEUGEOT]
|
Pai si daca le abandoneaza nu se mai considera ca au datorii?Nu prea imi vine sa cred varianta asta.Cum adica scapa mai usor?In ce sens?
|
|
|
18-06-11, 01:45
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by 5inci
Pai si daca le abandoneaza nu se mai considera ca au datorii?Nu prea imi vine sa cred varianta asta.Cum adica scapa mai usor?In ce sens?
|
Ei au fugit.
Nu se mai intorc in tara.
Si au lasat masinile asa ca oricum nu puteau sa fuga cu ele.
Ce faceau?Le bagau in spate la duba cum au facut arabetii aia de i-au prins deunazi?
|
|
|
18-06-11, 10:48
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Competitor CNCA]
|
si la mine in zona e un fiat 600 cu numere de Prahova , abandonat , ami incercat sa il caut pe proprietar dar ciu ciu ... e pacat de ea ...
|
|
|
18-06-11, 11:48
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by expres
si la mine in zona e un fiat 600 cu numere de Prahova , abandonat , ami incercat sa il caut pe proprietar dar ciu ciu ... e pacat de ea ...
|
ai putea sai faci niste poze?
|
|
|
18-06-11, 11:49
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by cangri
Ei au fugit.
Nu se mai intorc in tara.
Si au lasat masinile asa ca oricum nu puteau sa fuga cu ele.
Ce faceau?Le bagau in spate la duba cum au facut arabetii aia de i-au prins deunazi?
|
si cum sar putea cumpara masinile alea? de la cine tre sa te duci pana acolo sa vb cu politia sau cum???
|
|
|
18-06-11, 23:29
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by bogdy.ghetto
masina sta de cand eram eu copil aici...nu stiu daca are ceva defect sau ce s-a int am incercat sa vb astazi cu vecinii dar au zis ca propietarul nu este in tara vine si pleaca...am intrebat daca o vinde si au zis ca sigur nu ca au mai venit sa intrebe. Masina are kit complet BBS original si reconditionata e ceva grav pe strazile noastre....piele cutie automata incalzire in scaune cred ca sub capota se ascunde un V ceva masina pt mine e top
|
poate o fi la puscarie )
|
|
|
|
|