Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > adVANTAGE MOTORSHOW 2005

adVANTAGE MOTORSHOW 2005 adVANTAGE MOTORSHOW 26-27 Martie 2005

Reply

Thread Tools
Old 24-03-05, 22:11   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Regulamentul concursului de sunet

Va atasez regulamentul concursului de sunet

Mult succes
Attached Files
File Type: doc regulamentul_oficial_al_concursului_de_sunet_2_293.doc (86.0 KB, 105 views)
ZoliaT is offline   Reply With Quote
Old 29-03-05, 20:43   #2
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

Bun, si rezultatele?
daflyer_oradea is offline   Reply With Quote
Old 30-03-05, 20:25   #3
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
Bun, si rezultatele?
Dupa ce ultima masina a fost punctata in parcare AFARA !!! duminica seara,domnii \"vantage\" nu au fost in stare sa adune punctele din fise timp de 3 zile !!!!!
Daca e nevoie de un socotitor,pe cuvint ca-l fac eu cadou...
Cei care au facut MULTE sute de km sa participe la \"pseudo\" show stau si asteapta....Chiar nu ve e jena domnilor organizatori ????
Old 30-03-05, 22:57   #4
80LEU

Stage 5

80LEU's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]

CE SA LE FACI NENE AM FOST BUNI CAND AM DAT BANII ACUM PA SI PU..LA GARA!SAU PAOTE SI LOR LE E RUSINE DE REZULTAT :P
80LEU is offline   Reply With Quote
Old 31-03-05, 11:45   #5
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

LEU-le s-ar putea sa ai dreptate...
Din pacate, lucrul cel mai de criticat ar fi organizarea.Hai la noi in Ardeal ca noi facem unul mai bun, cat de curand
Ai reusit sa trimiti pozele alea? Ai vb cu un prieten de-al meu de ceva poze cu Dacia...stii tu.
Bafta!
SI HAIDETI ODATA CU JURIZAREA AIA DE LA SOUND, CA DEJA AU TRECUT 4 ZILE DE LA SHOW...SUNTEM CURIOSI...
Old 01-04-05, 01:27   #6
80LEU

Stage 5

80LEU's Avatar

Member of:
[FullSpeed Racing]

sefule nu ma mai cautat omul.daca e da i id ul meu de yahoo (AG80LEU) si l rezolv cu ce vrea el.CU SUNETUL RAMANE CUM AM STABILIT......
80LEU is offline   Reply With Quote
Old 01-04-05, 02:08   #7
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

am fost rugat de organizatori ca pana anunta ei rezultatele oficiale, sa anuntam castigatorul la sunet, c2 - ul

amanunte nu stim, in afara de cel pe care l-au desemnat castigator
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 01-04-05, 08:38   #8
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Cu mare parere de rau tin sa va anunt retragerea punctajelor toturor masinilor din concursul de sound care a avut loc la Advantage Motorshow.
Motivele retragerii sunt foarte bine intemeiate.Dupa intarzierea care a fost destul de lunga, nepermis de lunga, in anuntarea rezultatelor, acestea au sosit in mainile noastre incoplete.Din neatentia organizatorilor fisa cu scorul obtinut de o masina cu mare potential in competitii audio a disparut pur si simplu.Este de negasit.Au fost erori de calcul in adunarea punctelor de catre cei care au avut de facut o simpla suma a unor cifre scrise pe hartie.Asta nu ar fi asa de grav.Nu atat de grav cat disparitia fisei de punctaj a masinii VW Polo BH-LGY portocaliu.Nu este permis ca unul din concurentii inscrisi si care au participat sa nu fie luat in calcul pur si simplu la adunarea punctelor.
Premiul pentru partea audio va fi acordat daca se va acorda de catre organizatori, cui cred ei de cuviinta, fara a avea vreun sprijin din partea juriului.Orice informatie va fi publicata in aceasta privinta va fi data doar de organizatori.Responsabilitatea acordarii premiilor le revine.
Aceste dezamagiri ale showului tinut continua si se pare ca vor mai fi.
Inca odata din partea comisiei de arbitri : NE PARE RAU CA A IESIT ASA.
Multumim

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 01-04-05, 15:53   #9
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

deci asa )) nu stiu de ce dar ma asteptam la un asemenea rezultat...
Sau asa zis rezultat ))
Rusinica...rusinica...rusinica.
Sau mai bine zis Huuuuuoooooooooo...
Si cu asta am incehiat.
Leule, ms de informatie, o sa o transmit...Bafta!
Old 02-04-05, 11:21   #10
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Asta e bataie de joc pentru cei care au muncit atata la masini. Regulamentul a fost de fapt pe post de hartie igienica? Inteleg ca suna bine in C2... dar cate N puncte din regulament nu au fost respectate la montajul ala? Sa ne fie de bine... Am pus botul in grup... Invatare de minte ii spune la asta.
Old 02-04-05, 14:00   #11
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

Relaxx...ca asa.
Bataie de joc...Si daca ne gandim bine, dar mai bine ma abtin de la orice comentarii, inca o data.
Ca apoi zice lumea ca sunt rau-voitor )
E bine asa rau cum e, tot nu a foat aparat de SPL...dupa ureche e cam greu sa arbitrezi.
Old 02-04-05, 14:08   #12
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

daflyer... nici pofta de comentat nu am pe subiectul asta. Multimedia, aranjament, utilitate, estetica, sunet, calitate cablaje, apsect si calitate generala a instalatiei... Ce-s astea? Voi chiar credeti ca astea au legatura cu un concurs de sonorizare auto??? Habar nu avem... Tubul de bas, cablu de curent de 220 la difuzoare si toate la vedere, peste mocheta, sa nu necesite poze cu montaj. Asa se face meserie! Mai invatati.

Vorba din ardeal... Da-i pace.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 02-04-05, 14:13   #13
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

pai din cate stiu eu aparatul de spl nu are si camera de luat vederi...in fine. Salutari lui Sfigmo.
Old 02-04-05, 17:03   #14
basic
Competitor CNCA

Stage 5

basic's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Din lipsa aparatului de masurat SPL,singura proba a fost cea de SQ.
Citez din regulament cateva criterii de punctare\"
Jurizarea calitatii instalarii este impartita in 7 categorii dupa cum urmeaza:
1. Prezentare - max.24 puncte
2. Cablaje - max 40 puncte
3. Instalarea unitatii de bord – max 25 puncte
4. Instalarea amplificatoarelor – max 25 puncte
5. Instalarea difuzoarelor – max 25 puncte
6. Instalarea altor componente ale sistemului – max 25 puncte
7. Creativitate – max 30 puncte (36 in Categoria Multimedia)

Total Puncte Calitatea Instalarii – max 194 puncte (200 in Categoria Multimed
\"
......pe langa astea mai sunt si altele.Daca CITROEN-ul C2 a putut sa fie peste sa zic POLO .la care ciudat (!?!?!??!) s-au pierdut fisele de arbitraj.Probabil ca cei care au dat premiul gandesc ca unii de pe aici citez \"cand dadea c2-ul drumu la muzica duduia toate prisma\".Este de toata jena.
Daca va puteti gandi ca se poate castiga un concurs de sq aruncand in cateva ore niste difuzoare in masina va inselati.
Pentru cei care cred ca muzica intr-o masina se asculta de la 10 metri distanta cu portabagajul deschis,le pot spune cu siguranta ca se insala,sau cel putin nu are nici o treaba cu sq sau spl sau ce vreti voi.
Sunt de acord ca poate in C2 se obtinea un anumti SPL(parere mea e ca nu cel mai mare din sala) dar de aici pana la a acorda premiu pt cea mai \"sonora\" masina este departe.Daca intr-adevar din foile de arbitraj a reiesit asta,si nu a fost nici o masluire.....inseamna eu si multi altii am o perceptie gresita asupra concursurilor de gen si ii sfatuiesc pe cei ca de exemplu sfigmo sa nu isi mai piarda vremea cu facut instalatii in masina, cand poti sa mergi in carrefour cumperi 4 tuburi le prinzi cu o chinga s.a.m.d.
Nu am vrut sa spun nimic,dar rezultatul final mi se pare vb lui ReLLaXX \"bataie de joc\".
Pentru cei care vor sa ma combata chiar ii rog sa o faca pe regulament.Punctual.

157.7DB...CAN'T STOP THE ROCKs.....
2013=> 158.7DB
basic is offline   Reply With Quote
Old 02-04-05, 17:11   #15
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

daflyer....te credeam baiat destept. Aparatul de SPL nu are camera de luat vederi. Dar ochi de citit regulamentul sunt?? Ca daca regulamentul ala e doar de forma, sunt de acord cu tine. Il facem hartie igienica, dam afara ce e mai rau din noi si ne bagam la creatie cu masini de concurs. Deci sa fim seriosi... Nu mai are farmec discutia. De nici un fel.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -