Si asa cum am promis sa incep cu detaliile....
Concursul s-a tinut in Debrecen si a fost practic o etapa dbcup si parte a showului de tuning deviltuning .
Roby s-a incadrat in clasa pana in 3kw hallado A...iar eu la OPEN unde erau permise sisteme de peste 5kw...
Roby a luat un meritat loc 2 cu scor maxim
149.8 db insa era greu la acest concurs sa il ajunga pe cel din fata lui cu 150.8db.
Ca sa fie totul clar au fost 2-3 masuratori in concurs in functie de nr de participanti in clasa, masuratoare stil db drag fiind practic o competitie sub tutela dbdragracing.Un lucru interesant e ca era absolut interzis sa deschizi usile inaintea terminarii celor 30 de secunde de masuratoare fapt ce te putea duce la descalificare.
Eu am avut in clasa pe cel mai tare considerat in Ungaria la ora actuala ,"Boci", cu un sistem pe o LADA SAMARA de 2x 15''(CZENKE AUDIO) si 2 buc link amplificatoare SPL DYNAMICS D7(RMS Power 1 Ohm ( 14.4V ): 6500W) deci din nou asa cum m-am obisnuit sa ma bat cu sisteme cu dublul puterii cu care dau eu ca sa nu mai zic de difuzoare.
Am schimbat si eu si Roby nitel sistemele fata de Cluj,adica la amandoi "cutiile" sunt diferite,de fapt erau pregatite si pt Cluj insa acolo am decis sa mergem in alte configuratii.
O sa povestesc din perspectiva mea....in calificari am dat
154.6db de altfel a ramas maxim in concurs iar Boci a dat 154.0db
In finala dupa cum o sa vedeti si in film am scazut nitel deoarece masina statuse in caldura si de aici pierderea,insa nu aveam cum sa pierd peste 0.6db si sa pierd,Boci insa a crescut si a dat 154.1 cel mai bun scor al lui din ultimile n concursuri(el da 154.0 db constant).
Oamenii de car audio din Ungaria au fost extrem de uimiti de "romanii cu MNC" pt ca asa ne-au numit pe forumul lor si efectiv nu le-a venit sa creada ce se poate face cu o marca si cu niste scule pe care ei le-au testat dar nu au ajuns niciodata la asemenea performante.Deci cu alte cuvinte i-am batut cu armele lor
.Se poate vedea si in una dintre poze cand le "explic" sistemul celor mai "rasariti" de la ei
).
Oricum ce e de mentionat este ca pt ei in privinta sistemelor romanesti au mentionat SKODA lui Sfigmo care cei din"bransa" o cunosc si acum mai nou, am aparut si eu ca fiind un sistem care a uimit(astea ultimile 2 sunt lucruri citite pe forumul lor).
Oricum concursul a fost super bine organizat,ca sa va dau niste detalii:
-ne-am inscris la 10 si am fost anuntati ca la 12 vor incepe calificarile
-la 12 punct au inceput calificarile
-afisaj cu scoruri si informatii care o sa il vedeti si in video ca atare oamenii nu se imbulzeau printre masini si oricum credeti-ma ca erau ceva spectatori
-locatia pt tot show-ul extraordinara: pe iarba unui stadion
-mc/comentator care spunea de fiecare cate ceva...de sistem.de clase...de competitori .si comenta efectiv masuratorile.(fara Roby eram mort ca nu inteleg nimic din pacate)
-impresionante au fost si cupele care erau acolo "afisate" de la inceput..asteptandu-si propietarii
-concursuri alternative care cel putin la final au facut ceva spectacol aici ma refer la "tinut subwoofere" ;chiar ultimii ramasi in finala am crezut ca isi dau sufletul tinand cat mai mult subwooferul cu mainile intinse doar sa castige
De ce va zic toate astea , sa aveti o idee de cum sunt si alte concursuri in alte tari,eu sincer am fost impresionat de acesta.
Si acum 2 filme (unul este din perspectiva castigatorului si una din a invinsului)
:
https://www.youtube.com/watch?v=3hZOHsf9nCU
https://www.youtube.com/watch?v=qATmAw2dwU8
si finala la clasa lui Roby:
https://www.youtube.com/watch?v=w-128rgkXnY
O sa pun mai incolo poze cu cateva sisteme de acolo pana atunci cateva poze cu MNC SPL TEAM.
P.s. Doresc sa multumesc in numele echipei romanilor care au fost acolo si ne-au intrebat de sisteme/incurajat/felicitat si chiar ajutat pt ca la Roby am ajutat nitel parbrizul sa fie mai fix
.