Quote:
Originally Posted by basic
Multumesc la toti....am ajuns atat de departe ca nici nu mai stiu de unde am plecat...
(...)
...pffiiu....cam asta e evolutia......
|
Acum vreo 6 ani luam trenul dis de dimineata ca sa particip(ca si spectator) la unul din primele evenimente car-audio "stand alone" si anume prima competitie
db drag din Romania.Ulterior evenimentului mi-a parut rau ca nu m-am prezentat cu dacia "din dotare" unde aveam la vremea respectiva un sistem modest dar cu care ma puteam prezenta lejer la un concurs(1x15-MNC BIG BULL+3-400w@ 4ohm).Cu ajutorul lui Rellaxx si Flipper eram transportat in varianta de "lux" pt mine Rover75@Flipper (lux-adica intr-o masina care a participat la competitia respectiva ,si chiar in tonuri de bass ca si fundal) din gara de nord la AMC KART unde dupa parerea mea s-a desfasurat unul din cele mai frumoase si bine organizate evenimente car audio si aici meritul este pt Sfigmo si Radu-db drag- .A fost o zi de neuitat si care dupa cum s-a vazut m-a marcat
), a fost prima zi cand am luat contact cu sinusurile
) si m-au fascinat complet.
Da...stiu.....multa nostalgie si basm....dar asta e povestea mea.Ma uitam accidental pe albume pe 4tuning ,am gasit albumul asta ,m-am regasit si in poze ,
..... si brusc m-a apucat nostalgia.
Poate cei care au fost prezenti si arunca un ochi mai jos cu siguranta o sa ii prinda ceva amintiri placute:
https://www.4tuning.ro/poze/Saloane-T...-2005-385.html
In alta ordine de idei MirceaMNC a mai obtinut 2 locuri de 1 (151.1 respectiv 150.1) la 2 etape din Ungaria si sa speram ca anul acesta la sfarsitul sezonului va fi Campion al Ungariei la Halado A[cu 3000w,2x12].
Si ca sa inchei in ideea in care am inceput,mai jos se vede cum ma fascina deja de atunci "buturuga mica rastoarna carul mare".(peugeot 206 cu 400w care era aproape de 140db....ceea ce la vremea respectiva,si nu numai si avand in vedere si nivelul produselor din interior si"grandoarea" instalatiei....facea o super performanta):
(P.S.Ar fi multe amintiri de pe vremea aia,cu mult mai multe de la cei care erau "activi" si implicati direct.Poate un topic de depanari de amintiri ar fi indicat.....aviz amatorilor)