Si uite ca a mai trecut inca o etapa, de fapt o noua etapa din experienta mea car audio si anume un NOU sistem.
Am decis sa maresc puterea cu inca 6kw

si am mai pus 2x12 ca atare sistemul a ajuns sa fie 6x12'' cu 18000w :
EXTREME SPL 12 -LOC 1.Szasz Adrian – 158.7db
Datorita programului meu foarte strans in ultimile 2 zile dinaintea concursului am fost foarte aproape sa nu reusesc sa termin/particip insa pana la urma am reusit DAR toata graba asta m-a facut sa pierd din vedere amanunte,care in final m-au costat insa putea fi mult mai rau.
Multumesc si pe aceasta cale pentru ajutorul acordat in primul rand lui MGM...si tuturor celor care chiar si cu o vorba buna m-au facut sa ma simt mult mai important decat sunt.
Imi cer scuze celor care nu am reusit sa le zic o vorba ,desi am vrut sa vorbesc cu cat mai multi, promit ca pe viitor sa vin la o etapa doar pt a vedea/asculta/discuta despre sisteme insa la etapa asta am fost chiar sub cronometru iar oboseala si-a pus amprenta asupra mea si asupra rezultatului final.
A fost o placere sa particip acasa la o etapa organizata fara cusur de Bigu intr*o locatie fara precedent ca si conditii.
Este inca de lucru la sistemul asta, si asta e un lucru bun, cand voi ajunge la "plafon" voi schimba incinta(bigger is better) si voi continua munca cu un alt volum.
Nu e un secret ca urmatorul meu target este 159 ( oficial

) , dupa care voi avea probabil alt target. Claudiu imi spunea acum cativa ani la un moment dat ca mai e loc "vreo 2-3 db" , eu sper sa mai fie loc acum fata de scorul asta oficial cam jumate din ce zicea el

) .
Inca ceva, am tot scris /spus NO WALL-50hz, si vreau sa accentuez faptul ca nu e o ironie/ ofensa adusa nimanui doar am vrut sa subliniez caracteristica principala a acestui sistem iar comparatiile mele se fac cu sisteme similare de prin vecini , in tara neavand ( din pacate) un sistem concurent/similar.
Aaa..inca ceva...difuzoarele sunt ok...amplificatoarele la fel, plafoniera a suferit din nou-rupta-(e a 2 care o schimb),sa fie cea mai mare problema a mea asta.