Vroiam sa scriu (sa inbunesti daca puii dugi sagetzi sau alte porcarii pe mahina)
dar cum tu esti deja i-tzi spun sa devii normal daca faci ce am scris eu mai sus
mai oricum masina lu sageata a iesit frumos... noaptea capata o culoare mai ciudata din cauza luminii artificiale dar ziua arata f bine... si jantele se vad super ( mai ales in mers) deci domnu cristi bravo,pt cati bani si truda ai bagat in masina aia
No comment! Insa comentati voi locatia... eu nu ma asteptam!
mai gaby da parca ti-am zis de atatea ori sa numai faci poze cu masinile din dotare te rog frumos )
oricum smechera poza ) parca te lua un fior cand trageai de portiera )
frumoasa si masina nu ai ce sa ii mai ceri... poate doar sa ne plimbe si pe noi putin
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
Originally Posted by Boasa
Nu am gasit gume de iarna si alea de pe dulapul meu nu merg La primavara o scot, pana atunci sta in garaj!
baga-i niste gume orbit, 1,50 lei tot pachetul, sau ii pui gumele de la chilotii tai, sau strici o prastie, te descurci tu ca esti baiat mare. sorry de off topic dar simteam nevoia sa i-o spun. acum ma simt mai bine