Quote:
Originally Posted by marius_lox
desi radarul te inregistreaza de la o distanta de 1000 m, ei sunt obligati ca in PV sa iti treaca viteza care o ai in momentul in care numarul si fata conducatorului auto sunt vizibile!! degeaba iti spune el ca aveai 120km/h la 800 m de radar!! ei mizeaza pe faptul ca tu iti recunosti masina si semnezi procesul!! dar daca faci contestatie caseta nu ii este recunoscuta ca proba!!
|
i-auzi
faza asta kiar nu o stiam...
in aceeasi zi in care i-a saltat permisu lu cris..am avut si eu aceeasi problema...110 in localitate...spre comanesti...(dak nu ma inshel..in ardeoani..sau ceva) in fine..
mergeam usurel cu a cincea...la modu economic...si nu am vz cat aveam in bord k stateam de vb cu un prieten...si hopa...din fatza..o masina (logan alb fara nimic scris pe el) imi face fleshuri...baga girofaru... si cand se apropie de mine..ce sa vezi...nenea militianu
... eram mahmur...si rupt in c... de somn..
face semne disperate acolo sa trag pe dreapta.. si apare la geamul meu..
"na ziua..agentu... dincacatinel pupincurist .. nu mai stiu numele exact.. stiti cu ce viteza mergeati?? eu.. nu
cu 50
..
ba nu ..aveati 110 km\h zic... cat?????????? hai dom;le nu se poate..nici macar nu duce masina atat
"
imi ia actele si se duce la masina...
bai frate da nu punea botu deloc la ce ziceam...nu mergea vrajeala
el vroia sa imi ia permisu... mda..permisul se suspenda.. bl;ablabla...
nu a vrut sa ia nimic..
da dupa 15 min de stat pe capul lui... am scapat cu doar 86 km\h si o amenda de 60 ron (30 in 48 ore)
da greu tare... nu am mai vazut asa ceva...
mi-a aratat el acolo niste masini care aveau 110 da cine dracu mai stie care erau masinile alea.. k io nu mai vedeam clar la ora aia
in fine.. am avut un bulan fantastic... k am scapat asa...
i-am zis lu domnu..politist... sa ma sune la nr de pe cartea de vizita ... cand vine in iasi ... sa stam la o bere ... (aveam un kef de panarama fantastic...io de obicei intru in panica dak vrea sa imi salte permisul)
de 2 ori in 2 ani m-a luat radaru si de fiecare data a vrut sa imi salte permisul si..s-a rezolvat sa zic asa ..
norocul meu
imi pare rau pt cei care nu au avut noroc in kestia asta... dar .. trebuie tras de ei pana cedeaza... altfel.. dak stai si twe uiti la ei .. nu rezolvi nimic
ori il iei cu vrajeala k te omoara ..cine stie cine..dak iti salta permisul... ori dak ai sange.. ii bagi niste intrebari de baraj... de genu..dak are autorizatie..sau ceva
hai k am scris super mult si nu cred k citeste nimeni..dar na..asta este
salutari
)))