poate stiti pe cineva care are nevoie de niste jante pe 18 " vw audi ... le dau cu 150 euro/set cu tot cu cauciucuri sau niste jante pe 15" de bmw pret 50 euro / set
poate stiti pe cineva care are nevoie de niste jante pe 18 " vw audi ... le dau cu 150 euro/set cu tot cu cauciucuri sau niste jante pe 15" de bmw pret 50 euro / set
Sunt interesat de jantele de bmw , lasa mi un id de messenger
m-am dus la cei de la asigurari si mi-au recomandat 3 service-uri
-Bacomi automobil c
-Florida
-Salora
Care dintre cele trei stiti ca lucreaza cel mai bine pe probleme de tinichigerie? Ati avut probleme cu vreo-unul? Astept pareri. Si spuneti-mi va rog cum sa ajung la aceste service-uri.
pai cei de la ardaf mi-au inmanat o foaie cu service-urile recomandate, si le-am zis ca doar nu sunt singurele astea si mi-au zis ca ba da. oricum eu am un chevrolet aveo si m-am lamurit de mult cu cei de la tinichigerie de la g&p care lucreaza cu picioarele.
eu am avut masina la cei de la salora, nu am fost nici multumit nici dezamagit, dupa aprox un an a inceput sa mi se duca lacul pe unde au vopsit in rest treaba facuta a fost ok, in schimb mi-am vopsit masina toata la baietii de la cleja(nu mai sunt la cleja sunt pe calea barladului) eu acolo ti-as recomanda sa o duci
Cine ma poate indruma la un parc de dezmembrari auto sau la un magazin unde as putea gasi un far pentru Polo 6N? Eventual stie cineva unde pot gasi sa cumpar semnalizari pentru faruri si cele din aripi albe?
Merci!
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: help (about...anything )
Quote:
Originally Posted by oltcit_aveo
m-am dus la cei de la asigurari si mi-au recomandat 3 service-uri
-Bacomi automobil c
-Florida
-Salora
Care dintre cele trei stiti ca lucreaza cel mai bine pe probleme de tinichigerie? Ati avut probleme cu vreo-unul? Astept pareri. Si spuneti-mi va rog cum sa ajung la aceste service-uri.
du-te la Bacomi. lucreaza f. repede si bine. abia am scos masina de la ei. tot cu ardaf-ul dar pe rca. masina a fost lovita de un TIR toata partea stanga. intr-o saptamana a fost gata.
Masina mi-am facut-o la salora saptamana trecuta. Au lucrat foarte repede si bine totodata. Trebuie sa ii amintesc si pe cei de la ardaf care au fost foarte prompti in ceea ce priveste plata. multumesc tuturor pentru sfaturi.
du-te la Bacomi. lucreaza f. repede si bine. abia am scos masina de la ei. tot cu ardaf-ul dar pe rca. masina a fost lovita de un TIR toata partea stanga. intr-o saptamana a fost gata.
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: help (about...anything )
Quote:
Originally Posted by aleks
Unde e Bacomi?
margineni - varianta hemeius - dupa benzinaria parasita, pe dreapta cum te duci, e o lampa ca un semafor care clipeste rosu intermitent. acolo, in curte.