Salut baieti...Este vreun electrician bun de prin onesti-bacau pe aici?
Mi-am montat pe un e36 un motor M50B20 vanos...si nu ii dau de cap cu instalatia electrica!Ceva ma baga in ceata
M-ar putea ajuta careva?Multumesc!
Salut baieti...Este vreun electrician bun de prin onesti-bacau pe aici?
Mi-am montat pe un e36 un motor M50B20 vanos...si nu ii dau de cap cu instalatia electrica!Ceva ma baga in ceata
M-ar putea ajuta careva?Multumesc!
Salut. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Puteti sa-mi spuneti unde se da in Bacau testul 13 din 15, si unde mai exact si la ce ora ( sunt din Onesti, si nu prea am cum sa ajung la BC sa ma interesez mai exact ) . Multumesc anticipat
Salut. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Puteti sa-mi spuneti unde se da in Bacau testul 13 din 15, si unde mai exact si la ce ora ( sunt din Onesti, si nu prea am cum sa ajung la BC sa ma interesez mai exact ) . Multumesc anticipat
Se da la Liceul Stefan cel mare (pedagogic) in centru vizavi de spital ! Parca se da doar lunea si martea . Nu mai stiu exact ce program au !
am si eu o intrebare la voi.aveti idee pe la voi prin bc se poate incarca o butelie de NOS?
auzisem la un amic ca ar fi o firma pe undeva pe linga metro sau ceva de genul asta.
acolo ar fi incarcat el acum vreo 3 ani o butelie.
daca stie cineva ceva de asa ceva v-as ruga sa ma anunte si pe mine.
mc mult