Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
Re: help (about...anything )
ms ms. am sa trec maine dimineata pe la texsistem sa vad ce zic si aia, intre timp am vb la tel si cu cei de la gradinvest, a ramas sa ne auzim maine dimineata.
De azi sun norocosul a 3 zgarieturi de vreo 15cm destul de groase care nu cred ca se rezolva prin polishare.. ( am atins un gard de santier ) ce sfaturi imi dati dar si sa nu fie prea costisitoare. Am un Fiat Stilo 1.6 16v Din 2002
Solutie mai ieftina decat stikerele nu exista
Iar la creioanele alea corectoare care se vand prin parcari nici sa nu te gandesti !
Vorbeste cu baietii de la PLM Tuning poate ti'o fac ei gratis daca tot esti dupa forum...
puteti sa-mi recomandati un service bun care face geometria la roti in Bacau?am mai fost pe la unu si se uita la niste valori cum m-as uita eu la o nava cosmica!
Eu vroiam sa aflu parerea unui cunoscator, pe site-uri ma uit de multa vreme. Am intrebat pentru ca nu sunt chiar din Bacau si nu as vrea sa fac un drum doar pentru a "intreba" pe cineva cat costa.
Se putea raspunde frumos, ex: "nu putem spune pentru ca in ultima vreme s-au schimbat multe" sau "sunt aceleasi preturi ca pe site-ul nostru" sau orice alt raspuns civilizat.
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
Re: help (about...anything )
pai crezi ca sta careva sa faca un studiu de piata? eu am fost duminica prin targ da' chiar nu m-au interesat golfurile. asa ca cel mai bine te uiti pe autovit sau te duci in targ daca esti interesat