Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 28-03-08, 13:31   #991
Gabuzu
VW Driver

Stage 3

Gabuzu's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: accidente in bacau

Quote:
Originally Posted by L4uR View Post
din cate am inteles cica e din valcea de la mine?
pai am zis ca nu stiu exact de unde este, nu am sursa ) dar oricum masina e facuta praf ..
Gabuzu is offline   Reply With Quote
Old 28-03-08, 15:22   #992
andrei_xp

Stage 2

bmw 520d pe taxi este din Bacau! masina era luata in leasing de la Salaj. cine mai are detalii despre accident sa posteze aici.
andrei_xp is offline   Reply With Quote
Old 28-03-08, 15:55   #993
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by andrei_xp View Post
bmw 520d pe taxi este din Bacau! masina era luata in leasing de la Salaj. cine mai are detalii despre accident sa posteze aici.
se referea la seria 7 ,ala ars ....
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 28-03-08, 18:36   #994
katanyo

Stage 2

katanyo's Avatar

Unhappy Re: accidente in bacau

Quote:
Era plecat de MIercuri dimineata de la 7 la CRAIOVA si nu a dormit deloc si cand a intrat in Sascut s'a produs TRAGEDIA.......saracu'l...Doamne Ajuta sa se faca cat mai repede BINE .......asta e .....oboseala si NEVOAIA de BANI...uite unde DUC sa speram ca nu o fa sie mai RAU ca cica din pacate e GRAV TARE ......
katanyo is offline   Reply With Quote
Old 29-03-08, 20:30   #995
andrei_xp

Stage 2

am vorbit acum 10 minute cu un tip care e taximetrist si mi-a spus ca atat soferul si pasagerul au fost adusi la spital la Bacau, iar soferul are doar un picior rupt si o mana rupta si are capul bandajat; atat! daca va uitati iar la poze si vedeti ca a scapat doar cu atat veti vedea ca a avut noroc cu caru! sa speram ca isi va reveni cat mai repede!
andrei_xp is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 00:10   #996
katanyo

Stage 2

katanyo's Avatar

Quote:
am vorbit acum 10 minute cu un tip care e taximetrist si mi-a spus ca atat soferul si pasagerul au fost adusi la spital la Bacau, iar soferul are doar un picior rupt si o mana rupta si are capul bandajat; atat! daca va uitati iar la poze si vedeti ca a scapat doar cu atat veti vedea ca a avut noroc cu caru! sa speram ca isi va reveni cat mai repede!
asa e ai drepatate...dar io am vb cu cineva si mi'a zis ca e BANDAJAT din cauza ca e MUTILAT din pricina Cioburilor de sticla care i'au venit in fata ....e oprat la picior si mana stanga in ghips,Pasagerul are doar niste ligamente la mana atat ......daca era cu alta masina ....nu imi pot imagina ce doliu era in TTB'ul bacauan ...dar asta e ...masina si DUMNEZEU l'a SALVAT de la moarte...
katanyo is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 13:25   #997
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by katanyo View Post
asa e ai drepatate...dar io am vb cu cineva si mi'a zis ca e BANDAJAT din cauza ca e MUTILAT din pricina Cioburilor de sticla care i'au venit in fata ....e oprat la picior si mana stanga in ghips,Pasagerul are doar niste ligamente la mana atat ......daca era cu alta masina ....nu imi pot imagina ce doliu era in TTB'ul bacauan ...dar asta e ...masina si DUMNEZEU l'a SALVAT de la moarte...
dap asa este
oricum alt accident in care a fost implicat un taximetrist a fost pe str Ion Ionescu de la brad ,taxiul nu a mai oprit la stop intrand in partea lateral stanga a unui logan mcv pe care l-a aruncat intr-un stalp de iluminat ,mcv ul dauna totala ca erau amandoii stalpii loviti iar loganul taximetristului era cu botul praf .
si a mai fost unu pe centru cu un baiat cu o motocicleta da nush cum s-a intamplat evenimentul....
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 22:10   #998
Gabuzu
VW Driver

Stage 3

Gabuzu's Avatar

Member of:
[VW]

duminica pe la 10 si ceva iar a fost un accident micutz la intersectia cu venus, sti kataline unde .. e al 3 pe anu asta , am mai spus in niste posturi mai vechi ca acolo mereu se intampla accidente ) .. nush exact ce masini erau implicate (cred ca un audi a80 si un logan cred) .. dar nimik grav ..
Gabuzu is offline   Reply With Quote
Old 31-03-08, 20:19   #999
Fram

Stage 3

Fram's Avatar

Quote:
Originally Posted by katanyo View Post
parca mai multa incredere am in Dumnezeu decat in masina... la tine nu stiu cum e... dar omu a avut zile dupa cum arăta masina
Fram is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 13:29   #1000
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

cristi, am vazut gresit sau si tu ai usa pe spate stanga infundata ???

Last edited by aleks; 02-04-08 at 16:45.
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 19:13   #1001
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Care Cristi?
cristi_407 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 19:32   #1002
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by cristi_407 View Post
Care Cristi?
Cristi .............
SFW is offline   Reply With Quote
Old 02-04-08, 22:14   #1003
Cristy_mat

Stage 5

Cristy_mat's Avatar

Member of:
[SEAT]

euuuu...da mariuse ai vazut bine, se rezolva sapt asta
Cristy_mat is offline   Reply With Quote
Old 03-04-08, 10:01   #1004
Fram

Stage 3

Fram's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cristy_mat View Post
euuuu...da mariuse ai vazut bine, se rezolva sapt asta
opera de la bucuresti a ?
Fram is offline   Reply With Quote
Old 03-04-08, 12:07   #1005
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by Fram View Post
opera de la bucuresti a ?

de ce am impresia ca Bacaul asta e prea mic? nu poti sa tragi un "vant" ca te arata toti cu degetul. oricum, cristi, frumoasa lucratura. nu e gata?

http://plmtuning.ro/
sageata is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -