Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 01-03-08, 23:20   #946
Gabuzu
VW Driver

Stage 3

Gabuzu's Avatar

Member of:
[VW]
Talking Re: accidente in bacau

majoritatea accidentelor care le vad mereu sunt in cartier la mine ) in cartierul nord ... la intersectia str. Venus in sus spre prieteniei (drumul spre banca nationala) .. acolo anul trecut cred ca au fost peste 50 de accidente daca nu exagerez sau poate mai multe .. accidente usoare dar pacat de masini .. anul asta au mai fost inca 2
Gabuzu is offline   Reply With Quote
Old 03-03-08, 01:02   #947
katanyo

Stage 2

katanyo's Avatar

Default Re: accidente in bacau

lasa frate nordul ca stiu si io ca acolo stau dar ROMANIA asta in general ...in p...mea ....ce face TERIBILISMUL asta din Shoferi....:O:O:O:O:O
katanyo is offline   Reply With Quote
Old 03-03-08, 23:13   #948
Cristy_mat

Stage 5

Cristy_mat's Avatar

Member of:
[SEAT]

bai fratilor, va zic eu ca in toata lumea asta sunt soferi cu fffff multa adrenalina in sange, cu patima vitezei, pasionati de cai putere s.a.m.d, dar primu lucru de care trebuie tinut cont sunt strazile zic eu, ce autostrazi au nemtii, spre ex, si ce drumuri comunale avem noi, sa nu mai luam in clacul nr de benzi si semnele de circulatie,nu ca la 120km/h zici ca te dai cu barca nu cu masina, si mai e o treaba, civilizatia in trafic, asa ca nu numai noi romanii suntem teribilisti, ca mai mult ca sigur suntem soferi muuult mai priceputi decat multi alti compatrioti
Old 03-03-08, 23:21   #949
katanyo

Stage 2

katanyo's Avatar

Asa e CRS....dar ce sa faci fiecare cu strazile lor......nu comparam OCIDENTUL cu SATUL nostru..."ROMANIA O TARA DE.....CA(LATORIE PLACUTA)....lasa ca toti avem in noi terbilism si adrenalina dar macar suntem oarecum calculati fata de alti "Soferi".....
katanyo is offline   Reply With Quote
Old 05-03-08, 01:57   #950
paco_florin

Stage 2

paco_florin's Avatar

Member of:
[AUDI]

asta e pinguin cred, un mare *** care dupa ce s-a rasturnat statea in masina si radea ca boul cu capul in jos

Last edited by aleks; 05-03-08 at 14:14.
paco_florin is offline   Reply With Quote
Old 05-03-08, 12:38   #951
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by paco_florin View Post
asta e pinguin cred, un mare *** care dupa ce s-a rasturnat statea in masina si radea ca boul cu capul in jos
nu inteleg postul tau ... cu toate ca stiu la ce te referi dar ,stii cum e fiecare cu trairile lor daca omul nu putea sa planga a inceput sa rada
si oricum nu a fost din vina lui asa ca nu vad rostul postului tau

Last edited by aleks; 05-03-08 at 14:16.
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 05-03-08, 13:37   #952
Fram

Stage 3

Fram's Avatar

uite unde erau baietii corecti.. la topicul cu accidente.. )
Fram is offline   Reply With Quote
Old 14-03-08, 09:53   #953
danuuu

Stage 5

danuuu's Avatar

noi toti astia de pe forum in topicul asta numai criticam,ba ca unii merg cu viteza si nu sunt constieni ba ca teribilisti ...etc
da noi ce facem?nu vedeti ca majoritatea dintre noi suntem disperati dupa cai putere si stam mai rau ca militienii la panda sa ii mai dam putin la masina.....dak s-ar putea pe centru sa merem cu vreo 150 km/h si rondu la statuie sa-l luam cu vreo 1oo...deci nu mai spuneti despre altii ca fac si dreg cand noi merem ca nebunii....nu cred ca trebuie exemple date...
topicul ar trebui sa ne de-a noua de gandit nu sa criticam.....
sorry dak se supara unii....
danuuu is offline   Reply With Quote
Old 14-03-08, 09:57   #954
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by danuuu View Post
noi toti astia de pe forum in topicul asta numai criticam,ba ca unii merg cu viteza si nu sunt constieni ba ca teribilisti ...etc
da noi ce facem?nu vedeti ca majoritatea dintre noi suntem disperati dupa cai putere si stam mai rau ca militienii la panda sa ii mai dam putin la masina.....dak s-ar putea pe centru sa merem cu vreo 150 km/h si rondu la statuie sa-l luam cu vreo 1oo...deci nu mai spuneti despre altii ca fac si dreg cand noi merem ca nebunii....nu cred ca trebuie exemple date...
topicul ar trebui sa ne de-a noua de gandit nu sa criticam.....
sorry dak se supara unii....
Mare dreptate ai!
SFW is offline   Reply With Quote
Old 14-03-08, 11:45   #955
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

danuu, nu te pot contrazice, ai dreptate 101%
permite-mi doar sa nuantez pozitia ta, intrabandu-te cand ai avut ultimul accident, sau misu, cand l-a avut, sau eu, ca de prin 2005 n-am mai avut niciun incident, etc...
unii mai stiu si sa mearga cu masina, din fericire...
insa intr-adevar, sunt multi care viseaza nfs cand nu stapanesc masina nici la viteze in limita legii...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 14-03-08, 13:32   #956
Cristy_mat

Stage 5

Cristy_mat's Avatar

Member of:
[SEAT]

suntem danule, suntem nebuni dupa viteza, dar vb lui aleks manuim catusi decat volanul, nu asociem alcoolu cu volanu, toti suntem inconstienti in felu nostru, dar unii exagereaza, uite cand vad un accident si care e provocat de alcool, acolo vad idiotenie, inconsienta, prostie si impresii peste limita......
Cristy_mat is offline   Reply With Quote
Old 14-03-08, 17:35   #957
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
danuu, nu te pot contrazice, ai dreptate 101%
permite-mi doar sa nuantez pozitia ta, intrabandu-te cand ai avut ultimul accident, sau misu, cand l-a avut, sau eu, ca de prin 2005 n-am mai avut niciun incident, etc...
unii mai stiu si sa mearga cu masina, din fericire...
insa intr-adevar, sunt multi care viseaza nfs cand nu stapanesc masina nici la viteze in limita legii...
mai toti am avut accidente ,nu ai cum sa nu le faci mai ales cand mergi toata ziua cu masina ...te fura peisajul... eu stiu
si este adevarat ce zice dan ,dar sunt si pers care mai stiu sa si mearga si pers care merg doar la plesneala fac cate o depasire de nici ei nu isi dau seama cum au trecut si facand asta odata zice ca merge si a 2 a oara
sunt multe pers care merg tare si pe forum asta la noi ... dar au ceva experienta si gandesc putin inainte sa faca anumite lucruri .
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 15-03-08, 16:59   #958
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

partea proasta e ca, sinceri fiind cu noi insine, niciunul din noi nu se va pozitiona vreodata in tabara celor despre care spui ca "nu stiu sa conduca".
si fii sigur ca niciun sofer nu se va pozitiona in categoria asta.
fiecare isi gaseste scuze, ca e de vina celalalt, ca soarele batea in ochi, ca soarta, blestemele nevestii, etc.
nu recunoaste nimeni ca "sunt un sofer prost", sa fim seriosi...
si depasirea (uneori) a limitelor condusului defensiv (ala tipic feminin) duce la incidente deloc de neglijat....
eu ma gandesc ce noroc chior am avut in 99-2000, cand cu siguranta nu stapaneam prea bine masian, neavand nici 2 ani de cand luasem carnetul, dar conduceam ca un nebun, din prisma actuala, si n-am patit nimic, nici eu, nici cei din jurul meu.
problema e ca nu toti sunt asa norocosi cand isi iau permisul, sau pana capata experienta, si de aici cred ca apar majoritatea accidentelor grave... (plus bautura, desigur, care nu te tampeste, si nici nu te face sa uiti cum se conduce, dar nu-ti mai permite sa reactionezi prompt in situatii potential periculoase, aici e buba)
aleks is offline   Reply With Quote
Old 17-03-08, 09:28   #959
Fram

Stage 3

Fram's Avatar

bagati drift.. la ala nu trebuie sute la ora )) si oricum e mai tare senzatia sa aluneci controlat... mai ales cei cu tractiune spate se bucura pe deplin de acest dar al masinii..
Fram is offline   Reply With Quote
Old 18-03-08, 15:45   #960
danuuu

Stage 5

danuuu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Al3xxx View Post
mai toti am avut accidente ,nu ai cum sa nu le faci mai ales cand mergi toata ziua cu masina ...te fura peisajul... eu stiu
si este adevarat ce zice dan ,dar sunt si pers care mai stiu sa si mearga si pers care merg doar la plesneala fac cate o depasire de nici ei nu isi dau seama cum au trecut si facand asta odata zice ca merge si a 2 a oara
sunt multe pers care merg tare si pe forum asta la noi ... dar au ceva experienta si gandesc putin inainte sa faca anumite lucruri .
stim stim..
danuuu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -