25-09-08, 00:15
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: accidente in bacau
adiMoFo....stai ca sa inteleg...deci noi in Roman avem un tip cu o Kava verde...xact ca aia...tipu asta am auzit ca are moto asta de 1 luna, nu?? Deabea sio luase...si e din Bacau...nu din Roman...km asta am inteles din ce am citit...stai putin sa nu dam Romascanu mort ca cine stie ce prieten deal lui mai citeste si apoi se supara omu ca il dam mort...DECI...lamurestema!!! Daca are motorul de 1 luna e CLAR CA E O CONFUZIE CAUZATA DE Sl1V3R (un pusti de 15 ani)... si 26WRC™ (care si el dus in eroare ma dus si pe mine si altii...)
|
|
|
25-09-08, 00:47
|
|
Stock
|
nu stiu de unde aberatiile astea! unde ati auzit voi ca s-a intamplat pe drumul roman-bacau? si in legatura cu viteza..va zic eu ca avea in jur de 370 ca acolo era blocat acul de la ceasul electronic!
baiatul era din bacau. Tipul din roman are un zx12-r, nu zx10-r, daca e cel la care ma gandesc eu! Nu mai scrieti asemenea prostii...e un forum public. Dumnezeu sa-l ierte!
|
|
|
25-09-08, 10:41
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
sa ne intelegem: motoarele cu ceas digital sigur nu raman cu kilometrajul blocat, fiind utopica problema din motive evidente.
cele cu ceas analog nu raman nici ele oprite/blocate la ultima viteza indicata, din cunostintele mele ala e folclor urban.
apropo, daca ar fi ramas blocat, unde naiba il puteam citit? ca vad ca nu mai are nimic din bot...
|
|
|
25-09-08, 16:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Daca are motorul de 1 luna e CLAR CA E O CONFUZIE CAUZATA DE Sl1V3R (un pusti de 15 ani)... si 26WRC™ (care si el dus in eroare ma dus si pe mine si altii...)
|
Stai putin, eu nu am vrut sa sa induc in eroare pe nimeni, da ? Si nu am spus ca era din Roman, doar am spus ca era pe drumul dintre Roman si Bacau (e o mica diferenta, nu ?), lucru care a fost infirmat. Baiatul era din Bacau. De asemenea, am spus ca avea aproximativ 240 km/h, lucru care a fost la randul lui infirmat. Fratele unui bun prieten de-al meu il stia pe cel care a decedat si asa am inteles eu. Mea culpa.
Degeaba ne certam pe forum, cel care a murit nu il vom readuce la viata si nu facem decat sa o facem pe penibilii, certandu-ne pe niste lucruri care acum nu mai au importanta. Ca avea 80km/h sau 240 km/h acum nu mai conteaza. Daca il vedea ala cu masina, asta conta si acum nu mai scriam aceste randuri si toata lumea era fericita.
Aleks, din partea mea, pentru a evita atatea scandaluri, poti sterge toate posturile. Intentia mea a fost cu totul alta cand am pus pozele, insa se pare ca am fost inteles gresit.
|
|
|
25-09-08, 17:35
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
nu, posturile raman, disputele sunt mai mult tehnice(viteza, locatie, etc)
posturile e bine sa le retinem ca un avertisment, pentru ca si motociclistii sunt participanti la trafic, si nu viteza ucide, neatentia, prostia teribilismul si inconstienta ucid...
|
|
|
25-09-08, 17:41
|
|
Stage 5
|
Man, Sl1V3R...postul tau in care vb. de LOCATIE...si postul lui WRC...pe mine mau facut sa cred ca e vb. de un Romascan ) care acum pe threadul "Roman" e dat mort, desi nu e vb. de el...locatia ca sa infirmat nu ma intereseaza, VITEZA...ce mai conteaza??? Baiatul tot mort este, Dumnezeu sa il odihneasca...(am visat si urat as' noapte citind mai multe threaduri despre accidentele de moto/auto si mamele care isi plang copii)
Si eu vreau sa cred ca nu a fost nici o cearta...doar am zis sa avem putin mai multa grija asupra datelor care le oferim ca sa nu se mai faca astfel de confuzii. Numai bine
|
|
|
27-09-08, 02:43
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
sorry de confuzie, e doar vina mea!
Dumnezu sa-l ierte!
|
|
|
28-09-08, 01:10
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
|
no comment!
Last edited by aleks; 28-09-08 at 14:26.
|
|
|
28-09-08, 01:15
|
|
Stage 4
Member of: [Fiat]
|
cum asa sageata ? :O
|
|
|
28-09-08, 01:31
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
hai ma ca nu e asa mare avaria... ma asteptam la o dauna totala.
|
|
|
28-09-08, 01:38
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mertan
hai ma ca nu e asa mare avaria... ma asteptam la o dauna totala.
|
ia numara tu urmatoarele elemente: faruri, proiectoare, ornamente, lampi semnalizare, bara fata, spate, traversa, barele de ramforsare, aripa spate, fusta, haion, capota si toate astea la prima vedere.
|
|
|
28-09-08, 02:01
|
|
Stage 5
|
Auch...oricum man...eu spun ca e de admirat dupa toate astea ca ai venit!!! Lasa ca tot ce e tabla se reface bine ca tu nu ai patit nimic ...stoarcel pe tip de $ si fa vw la loc Numa bine
|
|
|
28-09-08, 02:11
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Auch...oricum man...eu spun ca e de admirat dupa toate astea ca ai venit!!! Lasa ca tot ce e tabla se reface bine ca tu nu ai patit nimic ...stoarcel pe tip de $ si fa vw la loc Numa bine
|
pasiunea e pasiune!
|
|
|
28-09-08, 06:03
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|