20-09-08, 23:15
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Multumiri din partea echipei...
Cat despre resize...am lasat asa pentru doritorii de wallpaper
Semnatura...hmmm..i`ll think about it
|
|
|
20-09-08, 23:30
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
emy ai warn pentru inceput.
te rog din nou, inceteaza, tocmai scrisesem rugamintea asta cu doua posturi mai sus, era valabil pentru toata lumea.
|
|
|
21-09-08, 14:37
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
astea sunt poze smechere ? mie nu prea mi se par ,ori ai un aparat nasol ori nu stii sa le setezi
la prima poza este interesanta pozitia masinii si felul cum a fost facut poza ,dar in rest nnu ii scoate in evidenta nimic din val masinii
vb cu emi si mai faci niste seturi de poze ca astea sunt parca pt incepatori ,adik pana si eu pot sa le fac asa , adik nu ma crezi iti arat niste poze facute la masinile care le am la vanzare .. si vezi diferenta
ps : nu o lua ca pe o ofensa dar ceva undeva nu este bine
iti multumesc !
Last edited by Al3xxx; 21-09-08 at 14:45.
|
|
|
21-09-08, 15:41
|
|
 Stage 5
|
let me explain something to you..
eu ca si fotograf sunt la inceputul drumului...nu am nici "aparatura" performanta si nici experienta...
usor usor sper sa evolueze treaba..
ca sa intelegi dc sunt eu mandru de cele 2 poze de inceput..daca ti le arat pe cele originale...vei intelege motivul mandriei mele...
nu o iau ca ofensa...criticile sunt bine venite..numai asa pot imbunatati..
oricum...IURESHUL e pe drum  ...
21-09-08, 16:29
|
|
Mercedes Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
|
mai al3xxx, omul trebuie incurajat, ajutat nu stropit. avem nevoie de asa ceva. deocamdata nu mai promoveaza nimeni masini pe la noi decat pt vanzare si nu pt show. cum apare una mai aranjata in bacau cum gata, vin criticile: "aaa, e kitch frate!". de aia moldovenilor le e greu sa se afirme ca nu colaboreaza. ArcTicfOcs, tine-o tot asa!
|
|
21-09-08, 16:31
|
|
 Stage 5
|
Multumesc sageata..dar totusi sa stii ca omu are si putina dreptate...nu`s asa ingamfat ca sa nu recunosc ca mai am de lucru...dar eu sunt mandru cu ce am reusit pana acuma..si cu timpu..o sa apara si mai bune  ..numai bine
|
|
|
21-09-08, 16:37
|
|
Mercedes Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ArcTicf0cs
Multumesc sageata..dar totusi sa stii ca omu are si putina dreptate...nu`s asa ingamfat ca sa nu recunosc ca mai am de lucru...dar eu sunt mandru cu ce am reusit pana acuma..si cu timpu..o sa apara si mai bune  ..numai bine
|
daca te-as putea ajuta vreodata cu ceva... numai bani sa nu-mi ceri.  
|
|
|
21-09-08, 16:47
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
21-09-08, 16:52
|
|
Mercedes Driver
 Stage 5
|
ai "aidiul" meu pe mess lasat pe privat, daca vrei.
|
|
|
21-09-08, 19:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sageata
mai al3xxx, omul trebuie incurajat, ajutat nu stropit. avem nevoie de asa ceva. deocamdata nu mai promoveaza nimeni masini pe la noi decat pt vanzare si nu pt show. cum apare una mai aranjata in bacau cum gata, vin criticile: "aaa, e kitch frate!". de aia moldovenilor le e greu sa se afirme ca nu colaboreaza. ArcTicfOcs, tine-o tot asa!
|
mai sageata nu la stropit nimeni ,ca nu aveam cu ce apa sa arunc prin monitor  ))
doar i-am zis niste chestii de care sa tina cont pe viitor , eu i-am zis in calitate de coleg de forum si nu de altceva ...
nu vreau sa ii tai avantul dar sunt unele chestii la care a gresit si trebuie sa vada cum face ca alta data sa iasa mai bine ... stii tu practica ,practica, practica abia dupa aia vor iesi rezultatele
si inca ceva mai incearca sa iei legatura cu baietii de pe forum care modifica poze ,sa le mai ceri un sfat ,o parere stii tu lucruri de care se tine cont
Eu iti urez succes si spor la treaba !!!
este bine sa avem un fotograf pe langa noi ,pana acum il aveam pe gabi dar acum ca e la bucuresti ,ne punem baza in tine
|
|
|
21-09-08, 22:11
|
|
Stage 2
|
artificios, da-i innainte, nu te sfii sa fii original, spor in blitz
|
|
|
21-09-08, 22:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Al3xxx
este bine sa avem un fotograf pe langa noi ,pana acum il aveam pe gabi dar acum ca e la bucuresti ,ne punem baza in tine 
|
Hehe, Gabi e "tata lor" cand vine vorba de fotografie. De fiecare data cand posta pe topicul cu "fotografii spre artistic" nu cred ca doar mie, ci tuturor ne incanta ochii si ne lasa cu gura casca.
Deci, f0cs, ai o misiune a naibii de grea de indeplinit, dar cu rabdare, munca multa si critica constructiva o sa iasa treaba zic eu  .
|
|
|
21-09-08, 22:38
|
|
Stage 2
|
aller anfang ist schwer"
|
|
|
21-09-08, 22:43
|
|
 Stage 5
|
eu nu vreau sa inlocuiesc pe nimeni..sa ajung la nivelul cuiva..eu vreau sa am stilul MEU...sa am nivelul MEU...
|
|
|
22-09-08, 01:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ArcTicf0cs
eu nu vreau sa inlocuiesc pe nimeni..sa ajung la nivelul cuiva..eu vreau sa am stilul MEU...sa am nivelul MEU...
|
f bine
deci astept evolutia  )) glumesc
mai pune si alte poze ,sa mai vedem si noi una alta si nu neaparat cu masini si altceva sa mai clatim ochii
|
|
|
|
|