da vor fii discutii cu siguranta, numa ca pacat ca putini de aici vor fii aceia care povestesc pt ca vad ca pe zi ce trece ne imputinam, eram vro 7 masini si am ajuns la 4, oare mai scade???
da vor fii discutii cu siguranta, numa ca pacat ca putini de aici vor fii aceia care povestesc pt ca vad ca pe zi ce trece ne imputinam, eram vro 7 masini si am ajuns la 4, oare mai scade???
ce sa-i faci asa sa intamplat tot timpul
poi in momentul de fata cu masini suntem : eu ,tu,aju,ufo si spillner(si pitik dar el este inca in tratative ) )
a sunat cam ''dur'' dar nu am vrut s-o zic cu rautate sa nu se inteleaga gresit, pacat ca ne imputinam cu toate ca stiu ca multi isi doresc sa mearga dar sunt unele impedimente care nu permit, eh asta e, macar noi astia care am ramas sa facem ceva frumos
Lasa CRISTY.....ca vor fi mai multe ......abia s'au dat EXAMENELE AUTO......))
si sa fiu primu care da informatii despre ce se intampla pe la bucale si sa fiu si carcotas pt cei care nu au venit, fratilor.....masini super frumoase, nimic de reprosat, fete fara numar ca iesi cu instrumentu de 2m din saladrumu spre bucuresti a fost fara evenimente, frumos, putina fugareala.....si sa nu uitam, rataciri fara numar prin bucuresti si injuraturi, frugidere umplute, bucse varza etc etc, sageata e campionu la acest capitolmaine seara vor aparea si pozele