Salut,caut si eu un LCD TV sh care sa functioneze bine,maxim 22" ofer max 300-350 ron astept oferte concrete,in special din Bucuresti pt. a putea fi vazut,cat mai repede
haideti baietii nimeni nu are un lcd bun si vrea unu mai mare ceva?am mai ridicat din bani,daca nu gasesc rpd o sa-l cumpar rpd in 700 ron dar as prefera sh poate si cu 500 ron haideti nimeni nimic?e pt o cauza nobila,il cumpar sa il fac cadou cuiva care sta cu chirie si nu are televizor va rog
are un prieten unul , nu prea se pricepe la ele, spunea ca este de 25" , marca a zis ca iar nu stie sigur, buenos sau benq , spunea ca este impecabil. Problema e ca nu mai stiu sigur daca este tv sau monitor . Ma interesez si iti dau maine un semn
mdah..cam naspa marca da vezi ce zice,este hd ready ceva?1080 p?contrastu?adica..nu vreau nici unu naspa..ca sa mai bine iau unu nou si mic decat unu naspa si mare.. dar vb cu el si da-mi un pm apoi ms frumos
O sa intreb maine, dar din cate imi aduc aminte, spunea ca ar fii monitor, dar nu mai stiu sigur . O sa intreb maine, baiatul are copil mic si nu vreau sa deranjez la ora asta