Salut!
As dori sa-mi prezint proaspata mea achizitie de vineri 05.11.2010 si anume un Golf 4 1.4 16v Edition 75 cp negru.Masina este inca pe numele fostului proprietar dar asta se rezolva pana marti....masina este adusa din Germania in 2009 la aprox 75000 km(dupa spusele omului) si inmatriculata la noi unde a facut aproximativ 21000 km,masina este fabricatie noiembrie 2000,in cartea masinii scrie fabricatie 2001 si are in bord 96500 km.ca dotari are asa:
-ABS,ESP,EPC,SERVO,AER,are incalzire in scaune,geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite si heliomate,volan reglabil pe 2 directii,scaunele la fel,lumini citire spate,cotiera spate,computer de bord(consum instant,pe ultima calatorie,km pana la urmatoarea revizie etc...),faruri reglabile pe inaltime,inchidere centralizata,alarma,4 airbaguri,altceva nu mai stiu,daca mai in vine in minte mai scriu aici....
Masinuta am achizionat-o destul de neingrijita estetic,foarte murdara si cu noroi prin ea insa in stare de functionare perfecta absoluta,ultimul proprietar i-a schimbat in ultimele 2 luni atat placutele cat si amortizoarele,a fost tinuta numai pe havoline,i-a facut reviziile la timp,masina are toate cartile date de la nemti,inclusiv caietul de service cu ce i s-a schimbat prin germania
Are roata de rezerva aproape noua,bara fata schimbata din cauza unui accident minor,motor neatins,faruri neatinse etc...insa ii lipseste grila din lacasuri pe care o voi face eu bineinteles...masina necesita mici retusuri si investitii momentan pt aspect insa functionabil nu necesita absolut nimic.In momentul cumparari am urcat-o pe lampa si parerea mea este ca necesita intermediara si finala noua,motorul arata foarte ok si as dori sa-i achizionez un scut,la noi e investitie reusita 100%.
Avea radio-caset beta si nici nu avea antena,i-am achizionat un player alpine,o noua antena si acum se aude superb.momentan vreau sa ii achizionez asa:
-scut motor
-toba intermediar+finala
-tetiere spate(sunt lipsa)
-vreau sa ii pun folii pe spate...
Aveti poze atasate,va rog scuzati calitatea sunt facute cu telefonul,voi revenii cu unele mai bune in curand,intre timp astept pareri,sugestii,sfaturi,idei...nu de tuning ci cum sa o pastrez cat ma bine...i-am cumparat deja uleiul+filtrele,urmatoarea revizie in 1700 km,uleiul havoline 10W-40...Am botezat-o "LE Noire" datorita culorii evident si vopselei de pe ea,care este un negru perfect