![]() |
cumpar LCD
Salut,caut si eu un LCD TV sh care sa functioneze bine,maxim 22" ofer max 300-350 ron astept oferte concrete,in special din Bucuresti pt. a putea fi vazut,cat mai repede
0766891786 Ym:alinsosa |
Re: cumpar LCD
up e pt o cauza nobila :)
|
haideti baietii nimeni nu are un lcd bun si vrea unu mai mare ceva?am mai ridicat din bani,daca nu gasesc rpd o sa-l cumpar rpd in 700 ron dar as prefera sh poate si cu 500 ron haideti nimeni nimic?e pt o cauza nobila,il cumpar sa il fac cadou cuiva care sta cu chirie si nu are televizor va rog
|
nada?
|
are un prieten unul , nu prea se pricepe la ele, spunea ca este de 25" , marca a zis ca iar nu stie sigur, buenos sau benq , spunea ca este impecabil. Problema e ca nu mai stiu sigur daca este tv sau monitor :) . Ma interesez si iti dau maine un semn
|
mdah..cam naspa marca da vezi ce zice,este hd ready ceva?1080 p?contrastu?adica..nu vreau nici unu naspa..ca sa mai bine iau unu nou si mic decat unu naspa si mare..:D dar vb cu el si da-mi un pm apoi ms frumos
|
O sa intreb maine, dar din cate imi aduc aminte, spunea ca ar fii monitor, dar nu mai stiu sigur :) . O sa intreb maine, baiatul are copil mic si nu vreau sa deranjez la ora asta
|
nu man nu il suna astept nu-i probl dar monitor in 25'?:d cam mare astept oricum ms de ajutor ;)
|
hai baietii ca e criza dati Lcd ieftin?
|
buget 500-700 ron anyone?
|
nu aveti nimic de vanzare?Dodo?
|
haidem
|
700 ron ultimul buget il ofer pe un lcd tv de 20-22" cu full hd careva?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning