Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 21.11.2004

Bucuresti - 21.11.2004 21.11.2004 CURSA DE VITEZA DE LA BANEASA

Reply

Thread Tools
Old 26-11-04, 09:51   #46
cojo

Stage 1

cojo's Avatar

da a fost frumoasa cursa nu am ce spune am intarziat putin shi nu am mai putut sa intru cea mai mare prostie pe care am vazuto vreo data numai in romania e posibil asa ceva
cojo is offline   Reply With Quote
Old 26-11-04, 12:40   #47
DnI

Stage 5

DnI's Avatar

Member of:
[Moderators]

nici pana astazi 26-11-2004 nu s-a dat un raspuns oficial despre aceasta problema.
Multumim!
cred ca ati putea inchide topicul!
DnI is offline   Reply With Quote
Old 26-11-04, 13:10   #48
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Ce raspuns vrei omule sa primesti . . . oamenii se dau la fund cand e vorba sa admita ca AU GRESIT SI GRESESC DE ANI DE ZILE INCONTINU !!!

HAI SA VA SPUN EU O FAZA . . . . DACA ATUNCI CAND SE INSCRIE MASINA CINEVA AR COMPARA SERIA DE PE CARTE CU CEA DE PE BLOCUL MOTOR, O PRIVIRE SUMARA DUPA TURBINA, 16V, NOS SAU ALTEA ALEA . . . S-AR REZOLVA CU 10 MINUTE DE UITAT SUB CAPOTA LA FIECARE MASINA. . . . . DAR NU FAC ASTA PT. CA JUMATE DIN MASINILE ALEA DE ACOLO SUNT ( VB. UNUI AMIC DE-AL MEU PE UN ALT FORUM ) MANARITE PRIN SPATELE BLOCULUI . . . . SI ATUNCI SA VEZI LIPSA DE PARTICIPANTI . . .

Daca nu o sa se corecteze treaba asta pe viitor . . . \"legalele\" or sa fie niste ilegale facute ziua.

Eu personal pot aduce un Expert Auto Autorizat care sa faca aceste expertize la masini la inscriere. Nu cred ca 100-200 de euro cat ar costa operatiunea asta ar fii o piedica. . . .
Old 01-12-04, 23:42   #49
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

nici un raspuns?..............inca
200SX is offline   Reply With Quote
Old 02-12-04, 00:38   #50
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"GSi\"
Quote:
Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Si in fond si la urma urmei, cine este acest JAX ca de la o plangere a sa, sa fie descalificat automat un concurent, fara o verificare in prealabil?
Membru NSL
-Am vazut asta din gresala >>>>te cam ***** domnu-le .....GAM-ul este Legal Racing sau poate tu esti chior??? Defapt ceva tipic lt voi astia care va credeti \"mezul\"...dar sa va spun eu al cui miez???? mai bine tac!!
-Cat despre raspunsul pentru SGM ......am sa va dau eu unul maine ca sa inchidem odata pt totdeauna topicul asta!
Old 02-12-04, 11:29   #51
KaiseR

Stage 3

GAM: Nu sunt membru LR. Nu sunt inscris in nici un club. Doar la aceasta cursa am alergat sub emblema LR. Ironia soartei este ca am fost descalificat.
KaiseR is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -