Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 21.11.2004

Bucuresti - 21.11.2004 21.11.2004 CURSA DE VITEZA DE LA BANEASA

Reply

Thread Tools
Old 28-11-04, 17:52   #1
Gti_Turbo

Stage 5

Gti_Turbo's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
Default idee pentru filmarea filmuletelor de la cursele de viteza!!!

salut baietzi am vaut filmuletzele de la baneasa si am vazut ca au fost 2 camere de luat vederi adica s-a filmat din 2 parti! se vede frumos startul adica se vede cine si cum stie sa plece de pe loc dar dupa aceea la o cursa mai stransa nu poti sa-ti dai seama care din masini a castigat ! la o alta cursa trecuta tot pe baneasa ati filmat si la finish si cred ca au fost cele mai misto filmari ! s-au vazut toti castigatorii !! sfatul meu adica ideea mea ar fi ca pe la mijlocul traseului sa stea spate in spate 2 cameramani si unul sa filmeze cum pleaca de pe loc masinile si vin inspre el iar celelalt sa filmeze cum trec masinile spre finish!! sa se imbine filmele intre ele si apoi sa iasa ceva misto! pe calculator e simplu de facut!! bafta si oricum felicitari celor care s-au ocupat de tot ceea ce tine de filmari!
Old 28-11-04, 18:40   #2
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

Quote:
bafta si oricum felicitari celor care s-au ocupat de tot ceea ce tine de filmari!
pt asta trebuia sa-i multumim lui ZoliaT. el a fost cameramanul de serviciu
ideea asta am avut-o si noi, dar mai trebe o camera de filmat.
cre ca la urmatoarea cursa o confiscam pe a cuiva (pazea Bishop )
COObra is offline   Reply With Quote
Old 28-11-04, 19:29   #3
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

No problemo
B|shOp-VR6 is offline   Reply With Quote
Old 28-11-04, 19:46   #4
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
sa se imbine filmele intre ele si apoi sa iasa ceva misto! pe calculator e simplu de facut!!

asta e cea mai buna poanta
da, asa e
e simplu de facut
orice e simplu de facut, la nivel de comentariu
te invit sa prelucrezi 2 filme de 1,5 ore, si 2 x 30giga, sa le segmentezi, in multe zeci, de bucati, sa le cuplezi 2 cate 2, sa le editezi, sa faci montaje finale din bucatile bucatilor, sa le denumesti, sa faci thumbnailuri, sa le comprimi, sa editezi apoi pagina html, sa linkuiesti, sa....
DA... sunt de acord
este simplu de facut, nu contesta nimeni
orice e usor de facut
chiar si o masina, nu?
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 28-11-04, 19:48   #5
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mah daca stii sa faci suruburi din degete da
mpa is offline   Reply With Quote
Old 01-12-04, 22:46   #6
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

... correct ... nu e greu ... dar tätutZule ... itZi trebuie shi o skula de computator ... ca sa mearga ushor:P ... ca altfel ... pana mea ... te chinui de itZi sar capacele (va zic din proprie experientZa :P)
Old 01-12-04, 23:08   #7
NSL_Doru

Stage 5

NSL_Doru's Avatar

Default filme...

Daca imi spuneati ca aveti nevoie de inca o camera puteam sa o pun la dispozitie ca nu imi era greu ... si asa am stat cu ea tot la start!si acolo am vazut ca au stat si Valy si Gratian.Poate pe viitor se poate realiza ceva in sensul asta...

P.S.:Gratian are dreptate in legatura cu montajul...dureaza o gramada si sunt si multe filme de prelucrat la o asemenea cursa...plus ca lumea le vrea si repede !
NSL_Doru is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -