Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 21.11.2004

Bucuresti - 21.11.2004 21.11.2004 CURSA DE VITEZA DE LA BANEASA

Reply

Thread Tools
Old 21-11-04, 23:00   #61
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

baietii din Craiova, din Constanta au ajuns akasa la caldurika?

Sunteti bine?!
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:02   #62
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

-Pai special gardul a fost intrerupt pentru ca spectatorii trebuiau sa stea departe de start.
-In haosul creat jandarmii nu au apelat laforta ,dar data viitoare va promit ca multi vor pleca batuti acasa.
-Este simplu. Spectatorul trebuie sa stea la locul lui . Participantul are treaba lui. Org. au treaba lor!
-Nu mai trebuie amestecate aceste trei categori de oameni.
-Cat despre cei ce vin cu copii in masini si vor sa se inscrie la curse va spun ca li-se va da PAS.
-La curse cand vii nu i-ti aduci toata familia,si daca totusi vii cu ea sotia si copii pot intra nestingheriti sa-l vada pe tati pe unde intra toata lumea.
-Respect INSOMNIA care au inteles cu adevarat ce inseamna perticiparea la curse!!!!!!!!!
Old 21-11-04, 23:11   #63
cr0n0s

Stage 3

cr0n0s's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-In haosul creat jandarmii nu au apelat laforta ,dar data viitoare va promit ca multi vor pleca batuti acasa.
Nu te supara... dar nu mi se pare normal asa ceva... si azi am vazut cum l-au incins jandarmii pe unu... chiar nu a fost frumos...
cr0n0s is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:12   #64
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

pozele sunt gata in aproximativ o ora.
se lucreaza intens (ZoliaT & Gratzian)
COObra is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:14   #65
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

dk nu ti se pare corect nu veni.... ce naiba?!

spectatorii pot sa faca ce vor atata timp cat nu afecteaza bunul mers al cursei.... dk afecteaza, atunci la romani numai cu bataia ii potolesti...

Old 21-11-04, 23:20   #66
cr0n0s

Stage 3

cr0n0s's Avatar

dupa cum ai vazut si mai sus a fost vorba de o neintelegere. si ptr o neintelegere sa pleci batut acasa nu mi se pare normal. la asta m-am referit...

Gandeste binar! Te scuteste de probleme!
cr0n0s is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:24   #67
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]

-Spune-mi o alta varianta sa pot civiliza publicul?
-Inca o cursa a fost la un pas sa fie intrerupta de public.
-Poate ca data viitoare daca intrarea va fii 200.000 lei vor intelege ca au platit acesti bani sa vada ceva.
-Fiecare vrea sa vada ceva...este normal dar oamenii care au venit si nu au apucat sa se dea ,din cauza pauzei de cel putin 30 min ?????
-Animalele care au fost in publica au distrus intentionat 7 balize cu mercur.Am stat inca 2 ore pe aeroport dupa ce lumea a plecat sa vedem balizele doborate intentionat , murdare de noroi si cu urme de talpi pe ele.
-Costul la o asemene baliza se ridica la......400 euro/bucata si voi i-mi spuneti ca de ce sa nu le sparg fata.
F_L_R is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:26   #68
Gh05tD0g

Stage 1

Gh05tD0g's Avatar

Da frate asa e romanii numai cu bataia ii faci sa inteleaga mai dai in *** nu puteau sa stea dupa gardurile alea si asa era sa se opreasca competitzia din cauza lor. Sunt ca oile alea proaste claxonezi la ele si ele tot pe mijlocul drumului stau. Cat despre competitzie a iesit misto frate frumos siera ala cu motor de bmw v12, z350 iar au fost superbe si WRC-ul dintre BMW-uri a fost cel mai tare, cu impretzele ne-am obisnuit ca nu sunt multi care pot sa se dea cu ei 4x4 inseamna mult!!!
Gh05tD0g is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:29   #69
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

rupeti-le capu` , oricum sunt numai fitzosi pe acolo .. bine mai sunt si .. \"cunoscatori\" insa majoritatea-s \"hai ba acasa , ce pwla mea inghetz de frig ca sa vad 3 masini\" adica.... pan` la urma ce MM ai mai venit ma ?
Old 21-11-04, 23:31   #70
x-28-TRA
X-Team Racing Club Member

Stage 5

x-28-TRA's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

heheheh daca e deebataie am sarit si noi ca vinerii am batut un camin intreg si dupa am mai ajuns si la pol cu catusele pe maini ))))))))))))))
x-28-TRA is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:31   #71
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

SpeedeR daca printre \"baieti\" ne incadram si noi fetele, atunci am ajuns bine acasa si suntem la caldura, meritam si noi asta ca am INGHETAT! Oricum a meritat. Eu am stat la finish, mi`ar fi placut mult mai mult la start, dar ne`am multumit si cu locul gasit acolo. Ca organizare mi`a placut cursa... Pentru participanti nota 10 +. Nu stiu de ce s`a considerat gestul lui Sebastian taranism, cu taranii trebuie sa te porti ca atare...
Imprezele au fost SUPERBE si in ciuda frigului, au fost masini care au facut atmosfera.
Carmen is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:32   #72
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

Florian ... ... am incercat cum am putut noi mai bine ... pacat ca nu am fost totZi ... ma oftik ... am fi avut cashtigatori la fiecare grupa :P ... glumesk ... oricum ... BRAVO organizatorilor ... shi tuturor care au fost ...mi-a placut la nebunie cursa de la baneasa ... SSSSSUUUUPPPPPEEEEEERRR TARE!!!
Old 21-11-04, 23:32   #73
x-28-TRA
X-Team Racing Club Member

Stage 5

x-28-TRA's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

noi am ajuns acasa craiova nu stuu daca ajuns )))
x-28-TRA is offline   Reply With Quote
Old 21-11-04, 23:34   #74
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

am uitat de fete...ce dumbass sunt... makar am scuza ultimele 2 zile culcat la 5 dim si sculat la 8 respectiv 10, cat si statul in frig.... ma ierti?!

asa e! cu taranii tre sa fii taran.... sincer, eu as fi pus tunul cu apa pe ei...

A fost o etapa reusita... sa speram k etapa urmatoare va fii si mai reusita!
Old 21-11-04, 23:36   #75
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]

-Ma bucur sa aud ca sunteti bine(CT) si astept vesti bune si de la Craiova.
-Sper ca inghetzul de astazi sa nu va dauneze...si mai ales sa nu va scada performantele : ))))))))))))))))sexuale : )))))))))))))))))))) Numai bine!!!!!!!!!
F_L_R is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -