Omule...eu nu cred ca D_zeu m-a pedepsit pt chestia aia cu SGM-u'. Am patit accidentul daca la asta te referi nu din vina mea...dar am patit-o. Nu este nimic grav...sa stie si restul...care poate se bucura sau poate nu. Am spoilerul spart, bascula cu pivotul si planetara iesita. Eu nu cred ca e grav. Sper sa nu ti se intample...si intr-adevar sa regreti ce mi s-a intamplat. Nu doresc la nimeni. Poate devenim prieteni intr-o zi si o sa-tidai seama de mine. Florica si Sebi si nu numai...ma cunosc bine. Mai vb. Ciao.
Si mie imi pare rau pentru masina lui JAX!
Dar oricum JAX-ule nu trebuia sa reactionezi asa-asta e parerea mea!Stiai de la inceputul cursei ce are SGM-ul sub capota si erai sigur ca il bati!
Nu a fost fair play sa stii!
Omule sa stii ca . . . . . chiar regret ceea ce ai patit. Stiu ce inseamna. Eu am lovit o nova la 120 la ora si m-am dus intr-un stalp. Cerde-ma ca stiu ce inseamna si nu doresc la nimeni asa ceva.
In alta ordine de idei pomeneai ceva de o nova cu carburi de 45 . . . . explica-mi si mie cum se amorseaza alea pe 1.6 . . . . ???? Cu ce difuzoare ???? Probabil ca nu mai mari de 32
Tati...chiar nu stiu. Am avut 4 carb Delorto de 45 dar nu le-am montat niciodata. Nu stiu eu. Dar am un mecanic care a fost in CNR si stie ce si cum. Daca vrei iti las nr meu de tel. si vorbim. Daca ai vreo cutie de viteze de Nova zi-mi si mie. Am nevoie pt ca s-a spart carcasa. (sau daca sti pe cineva.) Vb diseara...