Sunt mai nou pe forum dar cred k am si eu dreptul la o parere.
Cursa de duminica a iesit destul de misto daca nu luam in considerare faptul ca in postura de spectator nu prea vedeai cine stie ce in modul in care erau puse gardurile.
Spre rusinea mea

trebuie sa recunosc k mi-a convenit acea fuga a specatorilor langa start pt k eram si eu cva mai departe si am putut sa ma strecor si eu langa masini si sa vad mai bine pt k altfel mi s-ar fi parut chiar nereusit evenimentul.
Un lucru nu prea l-am inteles... cand am ajuns acolo erau cateva masini in parcare.......dar erau cu mult mai multi oameni decat masini.......si parca nu aveau voie decat soferii......se pare k regulamentul acela nu prea s-a aplicat in cazul unora......desi scria in el k nu exista exceptii.
Mai ales k puteam si eu sa fac p interesantul sa vin cu masina si ziceam k ma dau la libere......dar de fapt nu faceam nimic (cum au facut multi altii) si in felul acesta intram si pe gratis.......stateam si la caldura in masina si vedeam si cursa cum trebuie de la inceput.
Cel mai mult m-a deranjat ca au venit toti tzaranii si imputzitzii ... cel putin langa mine in prima parte a cursei era o natiune conlocuitoare care nu stiu ce cauta acolo da venise cu toata satra sa urle acol ca idiotu. Tzipa ca prostu la vintila iar jandarmii care treceau p acolo nu faceau nimica... in schimb se luau de oameni nevinovati.
Personal mi-a placut cursa per total....dar.....dupa ce m-am chinuit sa ajung in alta parte unde nu as fi avut voie k spectator.....si asta nu mi se pare normal....pt k stiu k sunt multi altii care nu au putut sa faca nimic si nu au vazut cursa asa cum era normal.
Oricum felicitari LR si NSL dar sper la o si mai buna organizare p viitor!