Si incalzirea mea pentru a face un nou body kit ,pentru un nou super car a tinut astazi de un Scirocco! Combinatia e intre c/p si Brush. Sper sa va placa!
Este facut de mine! iti pot arata doar schita.. Sau liniile. Las si cum era masina in progres,si Psd pentru ca stiu ca se va ajunge la discutii de genul "Ai copiat un donnor virtual. Cand am zis de "C/p" a fost vb doar de jante.
Ultimul proiect a fost abandonat, iesea foarte nasol. Si decat sa stric masina mai bine reununt la ea. Acum am acest Nissan 300zx in lucru, Mai are nevoie de finalizat difuzorul spate cu tot cu evacuari, roti,sa ii fac o oglinda retrovizoare, interiorul nici nu m-am legat de el,umbrele de sub masina, eleronul, umbrele de pe luneta si geamul lateral.. Mai este munca dar nu ma grabeste nimeni. Masina am pus-o in bg asa de plictiseala. Sper sa va placa.
Si inca continua treaba.. multe ,multe ,muulte greseli.. dar pas cu pas le voi remedia...
Imi cer scz de dublu post, dar nu mai merge edit. Deci cum se zice.. 300 zx spatele l-am terminat! sper sa va placa. si sa nu mai fie atat de multe greseli.
Vad ca nimanui nu-i plac lucrarile mele. Mai incerc cu un porche 911 carrera Spyder 2013!
mie imi plac ) in special nissanul,dar ai ceva greseli la el...defuser-ul(sau cum se numeste) e pus cam stramb,iar geamul e putin cam colturos pt forma caroseriei...la plafon se vede linia aia zimtata..per total e frumos.
Multumesc, masina va aparea in curand pe strada, Mai am proiectul pentru fata si se va incepe lucrarea la masina, cei de la Addo Tuning Costanta au preferat acest still asemanator cu "Rocket", si alt varianta nu am avut decat ca eu sa fac cateva lini in plus din cauza ca pe masina nu o ajuta de loc acele umflaturi foarte mari,sau evazari cum vrei sa o ei, ii esea din agresivitate, si parea ca o masina obieza! La diff-ul spate nu este ceva finitiv, il am in lucru, inca nu am o idee stabila,fixa, pe ce sa ma bazez, pana atunci sper ca voi termina si cu fata. Si multumesc de apreciere.
Quote:
Originally Posted by dany2good4u
mie imi plac ) in special nissanul,dar ai ceva greseli la el...defuser-ul(sau cum se numeste) e pus cam stramb,iar geamul e putin cam colturos pt forma caroseriei...la plafon se vede linia aia zimtata..per total e frumos.
Multumesc de apreciere,promit ca la fata voi incerca sa mai scad din greseli si sa fac ceva oare cum mai perfect ca aspatele.! mersi inca o data.
Work in progres Body Kit bmw x5! Cat de curand va fi gata si spatele! Masina am facut asa inchisa doar pentru a nu se vedea totul! la final voi face o culoare ok!