Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Beginner (https://forum.4tuning.ro/698-beginner.html)
-   -   Cubteen (https://forum.4tuning.ro/698-beginner/381227-cubteen.html)

cubteen 08-07-13 22:10

Cubteen

12 Attachment(s)
Buna ziua!Ma numesc Negru Marius,si vreau sa va prezint lucrarile mele!
La multe le-am pierdut stockurile!Dar de acum am sa va arat otiginalele si cele modificate!Va multumesc ca ati urmarit topicul!

Reme 08-07-13 22:59

Re: Cubteen

salutare si bine ai venit Marius! Ai lucrari frumusele. Cel mai frumos zic eu ca este BMW-ul. E un rebrush, insa culoarea parca e un pic ireala. Trabantul e tare fain in stilu german cu jante modeulare si plafon coborat. Cat despre golf si Logan cred ca se putea mai bine. Oricum multa bafta in continuare!

cubteen 09-07-13 21:27

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5522106)
salutare si bine ai venit Marius! Ai lucrari frumusele. Cel mai frumos zic eu ca este BMW-ul. E un rebrush, insa culoarea parca e un pic ireala. Trabantul e tare fain in stilu german cu jante modeulare si plafon coborat. Cat despre golf si Logan cred ca se putea mai bine. Oricum multa bafta in continuare!

Salut REME si iti multumesc ca m-ai primit cu respect in grupul vostru,va urez si voua mult succes!! Si la cat mai frumoase idei!Si cu tuningul iti multumesc zicandumi greselile!Sa ai o seara minunata!

cubteen 12-07-13 21:21

2 Attachment(s)
Si un vw lupo de la concurs!!:"> Sper sa va placa..Background-ul asa l-am vrut eu,nu ca este neterminat:">

s0r1n 12-07-13 21:39

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5525245)
Si un vw lupo de la concurs!!:"> Sper sa va placa..Background-ul asa l-am vrut eu,nu ca este neterminat:">

:)))))

cubteen 12-07-13 21:56

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 5525265)
:)))))

Mmm nu prea inteleg de ce razi?:-?

Mehe 13-07-13 04:02

masina arata dragut :> , umpic cam colturoasa dar parca i-ai mai dat umpic de agresivitate ; mana aia , e cam ciudata ma refer la reperele anatomice, si rotile le-ai facut sa se asorteze cu tricoul tipului :)) ?
roata de spate mai merea lucrata , parca ar fi lipita , da-i niste adancime cu ceva negru si alb, mai multe umbre si reflexii , precum cea de fata sa o faci adica cu aceleasi caracteristici. iar reflexiile de pe buzele de carbon fa-le mai rotunjite si mai "pierdute" adica mai putin contrastante fata de restul . observa de unde vina lumina si evidentiaz-o pe reflexii . geamurile cam mate , fale mai "glossy" cu alb in degradé , linia alba care artata marginea geamului fa-o la opacitate de aproximativ 30% . la evacuarea de abur sub presiune , fa aburul cu ceva noise , dai volum , acum pqrca ar fi fum de tigara , mai multa umbra sub masina si mai intinsa , cum arata acum parca e lipita cu poxipol de bacground . reflexia tevilor fa-o mai curbata , geamul nu e plat , joaca-te cu "warp" , fa ceva gen un U intors de la jumatea parbrizului sus pana in coltul din dreapta jos oblic cam la 10-15de gradepana la jumatea parbrizului apoi ii deschizi umghiul pana la 35-45 de grade.

Succes !

cubteen 13-07-13 14:34

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5525420)
masina arata dragut :> , umpic cam colturoasa dar parca i-ai mai dat umpic de agresivitate ; mana aia , e cam ciudata ma refer la reperele anatomice, si rotile le-ai facut sa se asorteze cu tricoul tipului :)) ?
roata de spate mai merea lucrata , parca ar fi lipita , da-i niste adancime cu ceva negru si alb, mai multe umbre si reflexii , precum cea de fata sa o faci adica cu aceleasi caracteristici. iar reflexiile de pe buzele de carbon fa-le mai rotunjite si mai "pierdute" adica mai putin contrastante fata de restul . observa de unde vina lumina si evidentiaz-o pe reflexii . geamurile cam mate , fale mai "glossy" cu alb in degradé , linia alba care artata marginea geamului fa-o la opacitate de aproximativ 30% . la evacuarea de abur sub presiune , fa aburul cu ceva noise , dai volum , acum pqrca ar fi fum de tigara , mai multa umbra sub masina si mai intinsa , cum arata acum parca e lipita cu poxipol de bacground . reflexia tevilor fa-o mai curbata , geamul nu e plat , joaca-te cu "warp" , fa ceva gen un U intors de la jumatea parbrizului sus pana in coltul din dreapta jos oblic cam la 10-15de gradepana la jumatea parbrizului apoi ii deschizi umghiul pana la 35-45 de grade.

Succes !

Am inteles,ma apuc acum de ea!!Multumesc tare mult de ajutor.Raman dator cu o bere:oops:

cubteen 23-11-13 22:21

3 Attachment(s)
Mama de cand nu am mai postat ceva pe aici! La prima dacie... mi se pare ca arata ok, Nissan-ul albastru este inca wip acum nah nu stiu ce va iesi... Si acel blue print cu dacia il voi termina dupa ce termin nissan-ul

cubteen 02-12-13 19:33

1 Attachment(s)
Si inca merge treaba... inca este wip. :D

Reme 02-12-13 22:58

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5623994)
Si inca merge treaba... inca este wip. :D

complicat,dar bag de seama ca intr-un final iese la suprafata :D

cubteen 08-12-13 11:54

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5624164)
complicat,dar bag de seama ca intr-un final iese la suprafata :D

Stiu, adica este foarte complicat, lasi fi terminat mai rapid, dar vreau sa o fac pentru o echipa de drift,si nu am de gand sa ma grabesc... daca voi gresi o voi lua de la incput pana cand voi reusi ceva. :D

cubteen 08-12-13 11:57

2 Attachment(s)
Si Printre timp am mai lucrat la un cc. sper sa va placa. :D

cubteen 06-01-14 20:31

2 Attachment(s)
Si Ford Transit-ul de la Battle.

cubteen 06-01-14 21:26

1 Attachment(s)
Si un concept facut la viteza! jantele nu imi apartin.

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning