![]() |
Cubteen
12 Attachment(s)
Buna ziua!Ma numesc Negru Marius,si vreau sa va prezint lucrarile mele!
La multe le-am pierdut stockurile!Dar de acum am sa va arat otiginalele si cele modificate!Va multumesc ca ati urmarit topicul! |
Re: Cubteen
salutare si bine ai venit Marius! Ai lucrari frumusele. Cel mai frumos zic eu ca este BMW-ul. E un rebrush, insa culoarea parca e un pic ireala. Trabantul e tare fain in stilu german cu jante modeulare si plafon coborat. Cat despre golf si Logan cred ca se putea mai bine. Oricum multa bafta in continuare!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si un vw lupo de la concurs!!:"> Sper sa va placa..Background-ul asa l-am vrut eu,nu ca este neterminat:">
|
Quote:
|
Quote:
|
masina arata dragut :> , umpic cam colturoasa dar parca i-ai mai dat umpic de agresivitate ; mana aia , e cam ciudata ma refer la reperele anatomice, si rotile le-ai facut sa se asorteze cu tricoul tipului :)) ?
roata de spate mai merea lucrata , parca ar fi lipita , da-i niste adancime cu ceva negru si alb, mai multe umbre si reflexii , precum cea de fata sa o faci adica cu aceleasi caracteristici. iar reflexiile de pe buzele de carbon fa-le mai rotunjite si mai "pierdute" adica mai putin contrastante fata de restul . observa de unde vina lumina si evidentiaz-o pe reflexii . geamurile cam mate , fale mai "glossy" cu alb in degradé , linia alba care artata marginea geamului fa-o la opacitate de aproximativ 30% . la evacuarea de abur sub presiune , fa aburul cu ceva noise , dai volum , acum pqrca ar fi fum de tigara , mai multa umbra sub masina si mai intinsa , cum arata acum parca e lipita cu poxipol de bacground . reflexia tevilor fa-o mai curbata , geamul nu e plat , joaca-te cu "warp" , fa ceva gen un U intors de la jumatea parbrizului sus pana in coltul din dreapta jos oblic cam la 10-15de gradepana la jumatea parbrizului apoi ii deschizi umghiul pana la 35-45 de grade. Succes ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mama de cand nu am mai postat ceva pe aici! La prima dacie... mi se pare ca arata ok, Nissan-ul albastru este inca wip acum nah nu stiu ce va iesi... Si acel blue print cu dacia il voi termina dupa ce termin nissan-ul
|
1 Attachment(s)
Si inca merge treaba... inca este wip. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si Printre timp am mai lucrat la un cc. sper sa va placa. :D
|
2 Attachment(s)
Si Ford Transit-ul de la Battle.
|
1 Attachment(s)
Si un concept facut la viteza! jantele nu imi apartin.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning