08-07-13, 23:10
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
|
Cubteen
Buna ziua!Ma numesc Negru Marius,si vreau sa va prezint lucrarile mele!
La multe le-am pierdut stockurile!Dar de acum am sa va arat otiginalele si cele modificate!Va multumesc ca ati urmarit topicul!
Last edited by cubteen; 08-07-13 at 23:18.
|
|
|
08-07-13, 23:59
|
|
Colectionar Machete
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Re: Cubteen
salutare si bine ai venit Marius! Ai lucrari frumusele. Cel mai frumos zic eu ca este BMW-ul. E un rebrush, insa culoarea parca e un pic ireala. Trabantul e tare fain in stilu german cu jante modeulare si plafon coborat. Cat despre golf si Logan cred ca se putea mai bine. Oricum multa bafta in continuare!
|
|
|
09-07-13, 22:27
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reme
salutare si bine ai venit Marius! Ai lucrari frumusele. Cel mai frumos zic eu ca este BMW-ul. E un rebrush, insa culoarea parca e un pic ireala. Trabantul e tare fain in stilu german cu jante modeulare si plafon coborat. Cat despre golf si Logan cred ca se putea mai bine. Oricum multa bafta in continuare!
|
Salut REME si iti multumesc ca m-ai primit cu respect in grupul vostru,va urez si voua mult succes!! Si la cat mai frumoase idei!Si cu tuningul iti multumesc zicandumi greselile!Sa ai o seara minunata!
|
|
|
12-07-13, 22:21
|
|
|
Si un vw lupo de la concurs!!:"> Sper sa va placa..Background-ul asa l-am vrut eu,nu ca este neterminat:">
|
|
|
12-07-13, 22:39
|
|
|
Quote:
Originally Posted by cubteen
Si un vw lupo de la concurs!!:"> Sper sa va placa..Background-ul asa l-am vrut eu,nu ca este neterminat:">
|
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ))))
|
|
|
12-07-13, 22:56
|
|
|
Quote:
Originally Posted by s0r1n
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ))))
|
Mmm nu prea inteleg de ce razi?
|
|
|
13-07-13, 05:02
|
|
Stage 3
|
masina arata dragut :> , umpic cam colturoasa dar parca i-ai mai dat umpic de agresivitate ; mana aia , e cam ciudata ma refer la reperele anatomice, si rotile le-ai facut sa se asorteze cu tricoul tipului ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ) ?
roata de spate mai merea lucrata , parca ar fi lipita , da-i niste adancime cu ceva negru si alb, mai multe umbre si reflexii , precum cea de fata sa o faci adica cu aceleasi caracteristici. iar reflexiile de pe buzele de carbon fa-le mai rotunjite si mai "pierdute" adica mai putin contrastante fata de restul . observa de unde vina lumina si evidentiaz-o pe reflexii . geamurile cam mate , fale mai "glossy" cu alb in degradé , linia alba care artata marginea geamului fa-o la opacitate de aproximativ 30% . la evacuarea de abur sub presiune , fa aburul cu ceva noise , dai volum , acum pqrca ar fi fum de tigara , mai multa umbra sub masina si mai intinsa , cum arata acum parca e lipita cu poxipol de bacground . reflexia tevilor fa-o mai curbata , geamul nu e plat , joaca-te cu "warp" , fa ceva gen un U intors de la jumatea parbrizului sus pana in coltul din dreapta jos oblic cam la 10-15de gradepana la jumatea parbrizului apoi ii deschizi umghiul pana la 35-45 de grade.
Succes !
|
|
|
13-07-13, 15:34
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mehe
masina arata dragut :> , umpic cam colturoasa dar parca i-ai mai dat umpic de agresivitate ; mana aia , e cam ciudata ma refer la reperele anatomice, si rotile le-ai facut sa se asorteze cu tricoul tipului ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ) ?
roata de spate mai merea lucrata , parca ar fi lipita , da-i niste adancime cu ceva negru si alb, mai multe umbre si reflexii , precum cea de fata sa o faci adica cu aceleasi caracteristici. iar reflexiile de pe buzele de carbon fa-le mai rotunjite si mai "pierdute" adica mai putin contrastante fata de restul . observa de unde vina lumina si evidentiaz-o pe reflexii . geamurile cam mate , fale mai "glossy" cu alb in degradé , linia alba care artata marginea geamului fa-o la opacitate de aproximativ 30% . la evacuarea de abur sub presiune , fa aburul cu ceva noise , dai volum , acum pqrca ar fi fum de tigara , mai multa umbra sub masina si mai intinsa , cum arata acum parca e lipita cu poxipol de bacground . reflexia tevilor fa-o mai curbata , geamul nu e plat , joaca-te cu "warp" , fa ceva gen un U intors de la jumatea parbrizului sus pana in coltul din dreapta jos oblic cam la 10-15de gradepana la jumatea parbrizului apoi ii deschizi umghiul pana la 35-45 de grade.
Succes !
|
Am inteles,ma apuc acum de ea!!Multumesc tare mult de ajutor.Raman dator cu o bere
|
|
|
23-11-13, 23:21
|
|
|
Mama de cand nu am mai postat ceva pe aici! La prima dacie... mi se pare ca arata ok, Nissan-ul albastru este inca wip acum nah nu stiu ce va iesi... Si acel blue print cu dacia il voi termina dupa ce termin nissan-ul
|
|
|
02-12-13, 20:33
|
|
|
Si inca merge treaba... inca este wip.
|
|
|
02-12-13, 23:58
|
|
Colectionar Machete
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by cubteen
Si inca merge treaba... inca este wip. ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
complicat,dar bag de seama ca intr-un final iese la suprafata
|
|
|
08-12-13, 12:54
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reme
complicat,dar bag de seama ca intr-un final iese la suprafata ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
Stiu, adica este foarte complicat, lasi fi terminat mai rapid, dar vreau sa o fac pentru o echipa de drift,si nu am de gand sa ma grabesc... daca voi gresi o voi lua de la incput pana cand voi reusi ceva.
|
|
|
08-12-13, 12:57
|
|
|
Si Printre timp am mai lucrat la un cc. sper sa va placa.
|
|
|
06-01-14, 21:31
|
|
|
Si Ford Transit-ul de la Battle.
|
|
|
06-01-14, 22:26
|
|
|
Si un concept facut la viteza! jantele nu imi apartin.
|
|
|
|
|